Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wysyłanie sms
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
pricho
Witam, czy ktoś spotkał się z modemem siemens tc35i? jestem w posiadaniu takiego czegoś, podłączone po RSie do komputera.
Chciałbym napisać skrypt, który będzie wysyłał sms. Zwykły formularz z polem numeru telefonu i drugim polem treścią sms - potem ulegnie on rozbudowaniu, ale w pierwszej wersji ma być to skromna bramka sms.
Czy ktoś się spotkał z czymś takim? Jak zacząć? Proszę o pomoc!
webdice
Masz problemy z czytaniem? Co ma modem do MySQL? Chyba tylko pierwszą literę taką samą. Przenoszę do działu Komputery i oprogramowanie.
pricho
Tak, tak... oczywiście... dziękuję...
a czy ktoś coś w temacie pomoże mi ruszyć??
wookieb
Najpierw kup bramke sms a potem mozna pisac. Do tej bramki dostaniesz dokumentacje jak wysylac z niej smsy.
erix
Cytat
Najpierw kup bramke sms a potem mozna pisac.

Chyba nie doczytałeś posta. winksmiley.jpg

Spróbuj tego: http://linux.softpedia.com/get/Communicati...CMxx-3272.shtml
pricho
Cytat(wookieb @ 9.12.2008, 10:14:17 ) *
Najpierw kup bramke sms a potem mozna pisac. Do tej bramki dostaniesz dokumentacje jak wysylac z niej smsy.

Czy ja mam wadę "wymowy" czy Ty masz wadę "wzroku"?? (bez sarkazmu!!) Napisałem w poście, że posiadam modem, który po RSie podłączam do komputera, i z niego chcę wysyłać sms. Kartę SIM zarejestrowaną i opłacaną co miesiąc również posiadam!
erix dzięki za wskazówki! Jeszcze dziś pewnie będę testował...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.