Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z logowaniem sie na php.pl
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Junior
Witam wszystkich!
Pomimo mojej dluzszej przerwy nareszcie wrocilem do domu ...
I mam problem z logowaniem sie na forum
Kiedy podaje Haslo itd strona laduje sie i po zaladowaniu pokazuje sie ze na dole "Kto jest online?" ze jestem, jednak fakt jest taki, ze jestem nie zalogowany ... No to wpisuje jeszcze raz Haslo itd i wtedy juz wiem ze jestem zalogowany poniewaz moge sie wylogowac smile.gif jednak co mi to pytam jak nie mam zadnych nowych wiadomosci questionmark.gif
Prosze o pomoc
Pozdrawiam
kszychu
Pragnę zauważyć, że od kilku dni mam ten sam problem i jst to troszkę uciążliwe.
kszychu
Dziś znalazłem na to sposób. Oto krótkie How-to*:

1. otworzyć stronę forum.php.pl
2. Zalogować się
3. otworzy się strona php.pl?sid=cośtam, strona do logowania - dopisać ręcznie w oknie adresu forum.php.pl?sid=cośtam i [ENTER]
4. Otworzy się forum, jesteśmy zalogowani i co najważniejsze, zaznaczone są posty od ostatniej wizyty.

*) Opis może się różnić w zależności od ustawień użytkownika. Autor nie ponosi odpowiedzialności za błędne działanie jakichkolwiek urządzeń (expresu do kawy, lokówki, itp) i uszkodzenia powstałe w wyniku działań opisanych w w.w. manualu (eksplozja monitora, zerwanie paska narzędzi, pęknięcie okna adresu).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.