Ajj... Chłopie, ale Cię potraktowali. Ogólnie moje zdanie jest takie:
Pomysł na taką stronę już był, ale raczej wyszło z tego to: 43things.com . Tego serwisu szybko nie przebijesz, acz nie znaczy to, że nie wierzę w niemożliwość konkurowania z najlepszymi.
Kolejna sprawa, przez Twoją stronę póki co nikt poważny się nie przewinął.
Popatrz:
Cytat
Hehehehe ortografia sie kłania
A co do pomysłu na stronke to może taka opisująca dziwne sposoby

np jak grać w MMO bez neta

Jeśli szukasz wartościowych osób to staraj się dopasować stronę pod taką właśnie grupę docelową. Jednak moim zdaniem Ci poważni nie mają czasu ani potrzeby na takie strony zaglądać. Zwykle są to małolaci 13-16 lat, którzy nie wiele mają wspólnego z konkretami w internecie.
Moja rada jest taka:
Przede wszystkim zlikwiduj błędy w kodzie i poprawnie deklaruj operacje mysql'a.
Grafika jest w porządku, ale niczym nie wyróżnia Twojego biznesu. Więc popracuj nad oryginalnością.
Postaraj się doszukać w swoim pomyśle Unikalnych Cech, a jeśli ich nie masz przerób swój pomysł. Myśl kto jeszcze może mieć takie strony, albo na ilu forach młodzieżowych coś takiego ma miejsce i zastanów się czym Ty się możesz wyróżnić.
Generalnie rzecz biorąc, jak na mój gust to pomysł nie chwycił i nie chwyci. Nie masz poważnych graczy, nawet dobrego pomysłu nie wyłapiesz na biznes z tego.
Ale mimo porażki przy tym ( choć mam nadzieję, że coś Ci się uda z tego wykręcić ) biznesie, głowa do góry. Jeśli sam zaprogramowałeś tę stronę to nic nie stoi na przeszkodzie zaprogramowania kolejnych znacznie lepszych.
Pozdrawiam,
Kamil Jura