Cytat
To nie jest dobra decyzja. Zrób wersję specjalnie pod IE 6 bo wiele osób używa tego czegoś smile.gif . Taka informacja to ostateczność.
Z mało widocznym "Kontakt" chodziło mi o to, że nie jest on w menu, a w topie. Początkowo zwracałem uwagę na menu nawigacyjne. Dopiero przy zamknięciu strony zauważyłem kontakt. Wrzuć kontakt do nawigacji i oznacz go na pomarańczowo. To moja propozycja.
Postanowiłem że trzeba zmuszać ludzi do przejścia w końcu na IE 6, jeśli wyjdzie ze strony - trudno. Z fotografem na ten temat rozmawiałem przedstawiłem mu sytuację jaka jest z przeglądarkami, lada moment wychodzi wersja 8 badzIEwia jeśli teraz ludzie nie będą przechodzić jeszcze na 7 to kiedy do jasnej cholery chcą to zrobić?
Co do kontaktu to poczekam tak jak pisałem na inne opinie
Cytat
PS Nie rozumiem co jest złego w używaniu TAB-u, zamiast spacji. Ładniej, czyściej. Czy programy dla niewidomych czytają TAB-y? Jeżeli tak, to według mnie bezsensowna decyzja. Nawet w apostrofach nie używa się tab-u, a text-indent.
Hmm... czytają ale linki które mają title, więc w sumie kompletnie zapomniałem o takich osobach - przyznaje się bez bicia.
No i teraz co wybrać? Nawigację tab czy hrefy bez kropek? ; ) No chyba że jest inny sposób