Cytat(netvalue @ 24.02.2009, 15:28:52 )

Piszesz w dziale kontakt że mówisz po angielsku i niemiecku, to może wypadało by zrobić stronę w wersjach językowych

?
Treści na stronie jest co prawda niewiele, ale projektów będzie przybywać i nie chcę tłumaczyć każdego opisu. Dla obcokrajowców najważniejsze jest nawiązanie kontaktu i ten element w nawigacji odnajdą bez problemu - słowo kontakt pisze się po niemiecku identycznie, a po angielsku z drobną zmianą - każdy więc odnajdzie ten element.
Cytat(Moli @ 24.02.2009, 15:30:31 )

Czemu tyle samo (jak nie więcej) miejsce poswięciłeś na napis "Realizacje" i na projekty (realizacje). Czyżby napis był tak samo ważny jak portfolio ?

Ten blok jest przygotowany nie tylko na nagłówek, ale również tekst i elementy graficzne, które zamierzam wprowadzić. Obecnie faktycznie zajmuje dużo miejsca, ale wraz z tekstem wstępu powinno być lepiej.
Cytat(Moli @ 24.02.2009, 15:30:31 )

Czemu jest index.html i content.php (różne końcówki) ?
Z tego powodu, że index.html to statyczna strona, a contact.php dynamiczna (wysyła e-mail).
Cytat(Spawnm @ 24.02.2009, 21:02:20 )

strona bardzo ładna, jednak ja bym coś pokombinował z grafiką, długo się wczytuje .
http://nexis.pl/img/sf_featured_bg.png można by spróbować pociąć to na 3 części

2.4 kB mam ciąć na 3 części?

Zrzuty ekranów są wyeskportowane w JPEG 100% i dlatego strona na wolnych łączach wczytuje się dłuższą chwilę. Może pójdę na kompromis ustawiając jakość 75%.