Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][MYSQL] Dobry panel logowania z rejestracją
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
lukaszskate
Witam, jestem początkującym programistą. Napisałem już swój mini system cms (newsy, licznik, logowanie admina, ksiega gosci). Postanowilem zabrać się do napisania systemu pod portal który bym chciał otworzyć. Mam już troszkę zrobione, ale to kropla w morzu, przyszedl czas na panel logowania, rejestracje, edycje swojego profilu. Jest to dla mnie prawie nie wykonalne, poniewaz gdy zrobię jedno to nie mogę zgrać tego z drugim (np. rejestracji z logowaniem ; /). Proszę Was o gotowy projekt który ja już dostosuje do swoich potrzeb (fajnie by bylo jakby ktos jeszcze opisał jak dla nieuka bo widziałem dużo tematów na różnych forach bez odpowiedzi). Będę wdzięczny za kazdą pomoc (ale prosze nie pisać o panelach bez rejestracji i edycji profilu.....)
lukaszskate
nabiles sobie juz post ziomek? Chce juz gotowy skrypt a nie autorskie cmsy, bo z tych cmsow nie dam rady raczej doberze wyciagnac logowania.
tommy4
Cytat
Proszę Was o gotowy projekt który ja już dostosuje do swoich potrzeb

Posiadają wszystko co masz w swoim systemie, a także system LOGOWANIA/REJESTRACJI, więc nie widzę problemu w skorzystaniu z LEPSZYCH cmsów niż ten, który tworzysz, bo z tego co piszesz, jesteś początkującym programistą.

PS. Tutaj nie dostaniesz gotowego skryptu, więc sobie odpuść. To forum jest od pomagania, nie wyręczania.

PS2. Sprawdź definicję słowa ziomek.
jaca19
moge Ci pomoc napisac.. tongue.gif to moj skrypt:link
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.