Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Technikum czy LO
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
PreCeL
Witam!

W tym roku kończę gimnazjum i właściwie już powinienem wiedzieć do jakiej szkoły chcę iść. Generalnie myślę że technikum w moim przypadku będzie lepsze średnio mi się chce siedzieć nad fizyką czy historią a lubię wszelakie czynności techniczne najbardziej Informatyka i Motoryzacja ale i w kablach lubie pogrzebać ^^ Tylko teraz nasuwa się pytanie czy aby na pewno techniku to dobry wybór no i w końcu jaką klasę wybrać. Nie chodzi mi o to aby 10 osób napisało coś w stylu "LO to większa szansa na studia bo lepiej zdana matura itp. a Techniku to jak ktoś raczej chciałby iść do pracy" tyle to ja wiem ale ja czy pójdę na studia czy nie to teraz nie wiem zresztą tak jak chyba wszyscy w moim wieku bo to że ktoś teraz mówi że on na pewno pójdzie na prawo czy na "lewo" ^^ albo inny kierunek to ta naprawde jest tylko małym procencikiem w podjęciu decyzji za te 3 czy 4 lata. Chciałbym aby napisał tu ktoś kto np wybrał techniku i żałuję albo liceum itp. Czy za drugim razem zrobił byś to samo ... Powiem odrazu że jestem z Krakowa może ktoś zna fajną szkołę questionmark.gif tongue.gif pozdrawiam i liczę że ktoś się wypowie smile.gif
K4mil94
Wg mnie lepsze jest technikum bo po skończeniu masz już zawód.
PreCeL
No ja też tak uważam ale chodzi mi żeby napisał tu ktoś kto ma ten wybór za sobą i jest zadowolon bardziej lub mniej a może żałuje a ty jak widzę po nicku to za rok dobiero do średniej tongue.gif
artur_dziocha
był już taki temat:)
Temat: 14lat_co_dalej
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.