W tym roku kończę gimnazjum i właściwie już powinienem wiedzieć do jakiej szkoły chcę iść. Generalnie myślę że technikum w moim przypadku będzie lepsze średnio mi się chce siedzieć nad fizyką czy historią a lubię wszelakie czynności techniczne najbardziej Informatyka i Motoryzacja ale i w kablach lubie pogrzebać ^^ Tylko teraz nasuwa się pytanie czy aby na pewno techniku to dobry wybór no i w końcu jaką klasę wybrać. Nie chodzi mi o to aby 10 osób napisało coś w stylu "LO to większa szansa na studia bo lepiej zdana matura itp. a Techniku to jak ktoś raczej chciałby iść do pracy" tyle to ja wiem ale ja czy pójdę na studia czy nie to teraz nie wiem zresztą tak jak chyba wszyscy w moim wieku bo to że ktoś teraz mówi że on na pewno pójdzie na prawo czy na "lewo" ^^ albo inny kierunek to ta naprawde jest tylko małym procencikiem w podjęciu decyzji za te 3 czy 4 lata. Chciałbym aby napisał tu ktoś kto np wybrał techniku i żałuję albo liceum itp. Czy za drugim razem zrobił byś to samo ... Powiem odrazu że jestem z Krakowa może ktoś zna fajną szkołę