@ExPlOiT tak przeglądam Twoje projekty, przeglądam... muszę stwierdzić, że widać poprawę, albo jednak masz trochę talentu

albo dużo ćwiczysz
Ten ostatni ma bardzo ciekawy top. Co prawda nie wiem skąd tu te gwiazdki, i to jeszcze (wg mnie) za duże, ale jako całość robi dobre wrażenia. Niestety nie starczyło chyba zapału na resztę na takim poziomie (przynajmniej takie robi na mnie wrażenie). Pozostałe boxy są takie jakby na odwal.
Wracając do poprzednich layoutów:
Poland-Travel: Jest ciut taki ubogi, zwykle strony tego typu są bardziej kolorowe, pomarańczowo-zielono-niebieskie, żywe, wesołe, dużo śmiejących się buziek. Do tego box na statystyki - jego ciemna kolorystyka trochę straszy. No i na pierwszy rzut oka nie wiadomo dokładnie o czym jest strona.
SeoMail: Te strzałki w menu trochę IMHO nietrafione, to są jakby zbiorcze - z dwóch ścieżek w jedną. W menu pojedyncze byłyby chyba lepsze. Do tego menu jest za blisko tekstu. Menu można by było wrzucić w box i jakoś oddzielić od contentu. Tekst zbyt obszerny, przydałaby się większa interlinia, większy padding. Poza tym w tekście bym proponował dodać jakieś obrazki, nawet nieduże 64x64px (z np.: wykresami liniowymi, kołowymi etc - tak, żeby pokazały, że ten SEO da wzrost, zysk). Ewentualnie rozdzielić to na 2 kolumny. W stopce ta strzałka "->", pierwszy raz coś takiego widze

A i jeszcze może menu w formie tekstowej na górze po prawej.
Odnośnie reszty projektów nie podoba mi się menu rozdzielane podwójnym dwukropkiem, to jest troszeczkę nie z tej dekady. Lepiej chyba wygląda zwykła pojedyncza pionowa kreska.
Dodam na koniec, że to są tylko i wyłącznie subiektywne spostrzeżenia, stosując się do nich robisz to na swoją odpowiedzialność