Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Katalog portfolio
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
tadek92
Witam!
Stworzyłem stronę, na której użytkownicy będą mogli zamieszczać swoje zdjęcia, informacje o sobie itp.
Prosiłbym was o przetestowanie oraz o ocenę mojej pracy. Proszę również o jakieś propozycje zmian.
Jak na razie planuję stworzyć system przypominania hasła, ograniczenie dodawania zdjęć, oraz podział listy z wszystkimi użytkownikami na kilka podstron np na każdej po 8 użytkowników. Tego ostatniej funkcji za bardzo nie wiem jak zrobić. Czekam na jakieś propozycje.
adres http://webcreat.pl
Spawnm
to czego nie potrafisz to paginacja / pager.
zrobisz to używając w mysql LIMIT $od, $ile.

foot strony tak miał wyglądać , że z lewej strony div wychodzi a do prawej nie dochodzi?
tadek92
Szablonu nie tworzyłem skorzystałem z gotowego. Co do tej paginacji to mógłbyś mi to jakoś bardziej przybliżyć?
Spawnm
select id, name , cos from users limit 0,10
wyświetli pierwszych 10 userów

select id, name , cos from users limit 5,10
wyświetli 10 userów ale od 5

nie filtrujesz danych przy rejestracji,
uznało mi hasło z spacji , mail też nie filtrowany ,

Błąd podczas wysyłania pliku.Użytkownik ******@interia.pl został dodany, odbierz wiadomość i kliknij na link aktywacyjny

obrazek wymagany? coś wymagane?

anonymous[[AT]]smtp.host38.kei.pl <- fajny mail , może daj jakiś lepszy winksmiley.jpg
nexis
Mnie już sama domena odstrasza. Rozumiem, że poprawna forma - webcreate.pl była zajęta, ale wtedy szuka się innych nazw, bo taki błąd ortograficzny jest nie do wybaczenia.
phpion
@nexis:
Może źle czytasz domenę? web-Cr-eat? Jedz-sieciowy-chrom? smile.gif hehe

A sama strona raczej kiepskawa. Czuć amatorkę na odległość. Niby z pozoru w miarę poprawnie ale po dłuższym klikaniu wychodzą niedogodności (walidacja formularza) i luki (klik!).
tadek92
Jest to mój pierwszy tego typu projekt więc liczyłem się z negatywnymi opiniami. Prosiłbym Was o wskazanie błędów, które popełniłem tworząc stronkę, oraz oraz o jakąś wskazówkę jak można było by dany błąd naprawić.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.