Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z aplikacja Shoper
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
maniek2001
Witam. W listopadzie nabylem aplikacje Shoper (shoper.pl). Proby instalacji, a bylo ich wiele, daly skuteczny rezultat. Jednak od tygodnia sklep jest unieruchomiony. Po kliknieciu na dowolnego linka pojawia sie info o bledzie. Czy jest moze ktos (bo na obsluge serwisu shoper.pl nie mam co liczyc - tona mail-i), kto pomoglby mi rozwiazac ten problem. Adres sklapu www.apaoutlet.pl
phpion
Cytat
Wystąpił problem techniczny.
Usterka została zgłoszona i zostanie jak najszybciej naprawiona.

Za utrudnienia przepraszamy.

Po takim komunikacie osoby z zewnątrz nie są w stanie nic poradzić. Jedyna opcja to obsługa shopera.

PS: tak to jest jak się kupuje skrypty produkowane pod masówkę...
maniek2001
Coz... Dziekuje... Tyle tylko, ze goscie z Shopera mnie zlewaja. Ostatni mail jaki otrzymalem cyt."Witam. Rozwiązanie powinien znać raczej administrator Pana serwera, ja niestety nie jestem administratorem z tego co zdążyłem się zorientować PCRE zostało skompilowane na serwerze bez obsługi unicode należy je skompilować jeszcze raz z enable-unicode-properties". Szkoda tylko, ze rozmawiajac z adminem serwera ten twierdzi z kolei, ze wszystko po jego stronie jest OK. Komu tu wierzyc?
erix
Cytat
Coz... Dziekuje... Tyle tylko, ze goscie z Shopera mnie zlewaja.
  1. zły dział
  2. Shoper, to chyba najbardziej problematyczny skrypt nie warty swoich pieniędzy
  3. zobacz w logach skryptu, co Ci serwer zwraca; jest coś na pewno
pgrzelka
Cytat
Proby instalacji
na stronie shoppera pisze że instalacja jest gratis smile.gif

co zmieniałeś w serwisie lub na serwerze przed awarią ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.