Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: strona www do oceny
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
marcolee
Strona powstała na silniku forum phpbb3. Zostało wszystko zmodyfikowane.........( wyszukiwarka, dodawanie tematów, sonda indywidualna do każdego tematu itp.) Aby napisać post lub dodać nowy temat nie trzeba być zarejestrowanym w serwisie, dlatego zachęcam do sprawdzenia funkcjonalności tejże strony.

http://wytykamy.pl/index.php

Pozdrawiam
Spawnm
widzę zwykłe forum phpbb z włączoną opcją gościa , tyle że wszystko się sypie i nie mogę dodać tematu .
(ff/xp)

dno...
marcolee
Cytat(Spawnm @ 9.06.2009, 13:00:22 ) *
widzę zwykłe forum phpbb z włączoną opcją gościa , tyle że wszystko się sypie i nie mogę dodać tematu .
(ff/xp)

dno...

Dno to Ty jesteś, bo nie umiesz dodać zwykłego tematu cwaniaczku...exclamation.gif! Trzeba przed dodaniem zaznaczyć opcję:

Wyrazam zgode na publikacje mojego adresu IP w serwisie wytykamy.pl
Wysylajac komentarz biore na siebie pelna odpowiedzialnosc cywilna, karna i finansowa za tresc tego komentarza.
Poker
Ktoś daje Ci tutaj opinie o "stronie" a ty go obrażasz?

nie wiem co tutaj w ogóle chcesz dać do oceny, pobrałeś -> zainstalowałeś i chcesz OCENY jaki jesteś super? Włóż trochę pracy, stwórz coś swojego i wtedy się pokaż.

NIE MA CO OCENIAĆ.
nospor
Cytat
Dno to Ty jesteś, bo nie umiesz dodać zwykłego tematu cwaniaczku...
Czy spawn mowil o tobie? Nie sądze.
A dopiero co ci zdjalem warna, a widze ze musze podniesc znowu.

pozatym gotowcow tu nie oceniamy

Cytat
bo nie umiesz dodać zwykłego tematu cwaniaczku...Trzeba przed dodaniem zaznaczyć opcję:

A ty "cwaniaczku" nie umiesz zwyklego alerta dac na stronie, ze trzeba cos zaznaczyc by moc wyslac? tongue.gif Czlowiek klika, i klika i zgaduj zgadula... nie dziw sie, ze ludzie nie czytaja w kodach twego forum smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.