Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [layout]Strona klubu piłkarskiego
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
methyl
Witam
prosze o ocenę tegoż layoutu:
http://img16.yfrog.com/i/zielony.jpg/
dodam, że niestety nie mogłem go dokończyć (footer,kolorystyka itd.) ponieważ straciłem .psd.
Mam w planach zrobić to samo od nowa, moze jakies drobne rzeczy pozmieniam i tu pytanie: jakie?
Pozdro.
blooregard
Cytat
dodam, że niestety nie mogłem go dokończyć (footer,kolorystyka itd.) ponieważ straciłem .psd.

Po zobaczeniu zastanawiam się, czy się dobrze nie stało, że Ci ten .psd zginął...

Cytat
Mam w planach zrobić to samo od nowa, moze jakies drobne rzeczy pozmieniam i tu pytanie: jakie?

Wszystkie.
Shadowsword
Na pewno trzeba usunąć to z lewej koło "następne spotkanie, dać więcej rzeczy w menu, albo je jakoś poszerzyć, no i wykończyć. Może zaokrąglić rogi głównego boxa?

@edit
Cytat
Po zobaczeniu zastanawiam się, czy się dobrze nie stało, że Ci ten .psd zginął...

No tak, jak coś nam się nie podoba, to nie rzeźbymy w g*** tylko wyrzucamy ^^.
methyl
W tym momencie widać mniej więcej tylko jaki będzie header, chociaż nie do końca, bo kolory będą inne.
Oczywiście, że menu nie jest skończone.
Content będzie prezentował się całkiem inaczej, o footerze nie wspominając.
Chodzi mi jedynie o ogólny zarys.
matixrr
- Nie wiem czemu logo wchodzi w menu
- Ci piłkarze wstawieni też do bani
- Tabela nie ma podpisu kolumn
- Pomiędzy następne spotkanie a kolumną wstawił bym wynik ostatniego spotkania
- Newsy nie ma co oceniać bo są bez obrazka, daty, czytaj więcej lub komentarzy oraz powinny być justowane
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.