Mam dużo pracy ostatnio dlatego nie dodawałem nic nowego.
Wiele osób z forum może orientować się jak przebiegały prace nad PobierzSzablon.pl
Zrobiłem już w sumie 3 różne szablony, w każdym czegoś brakowało, dlatego też postanowiłem teraz zrobić jeden porządny design, z dość rozbudowanymi funkcjami.
Licząc się ze zdaniem forumowiczów php.pl proszę o ocenę nie tylko samego designu ale również tego co chcę wprowadzić (profile, sklep itp.) Czy według was ma to w ogóle sens?. Obecna wersja strony przy niewielkim nakładzie pracy, odnotowuje dziennie ~100uu i ~1000odsłon, w rankingu google znajduje się pod kilkoma ważnymi słowami kluczowymi na pierwszych dziesięciu miejscach i ~80% wizyt pochodzi z google.
Ot to taka krótka historia.
Szablony :
Całość jeszcze nie skończona w 100%, ale jutro już powinno być wszystko gotowe i zabieram się za cięcie, a później kodowanie całości.
Dlatego jeśli chcecie mi doradzić od strony graficznej, lub funkcjonalności to bardzo chętnie wysłucham. Bo jak narazie jest to tylko mój pogląd na to jak to ma wyglądać, a potrzebuję rady specjalistów.
Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi
Ps. Kolorystykę narzuciła mi moja dziewczyna ...
1. Strona główna + zakładki które będą wykorzystywane na innych podstronach.
Link numer 1
2. Strona profilu użytkownika
Link numer 2
3. Strona z szablonem
Link numer 1
2. Strona profilu użytkownika
Link numer 2
3. Strona z szablonem
Całość jeszcze nie skończona w 100%, ale jutro już powinno być wszystko gotowe i zabieram się za cięcie, a później kodowanie całości.
Dlatego jeśli chcecie mi doradzić od strony graficznej, lub funkcjonalności to bardzo chętnie wysłucham. Bo jak narazie jest to tylko mój pogląd na to jak to ma wyglądać, a potrzebuję rady specjalistów.
Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi

Ps. Kolorystykę narzuciła mi moja dziewczyna ...
Do całości zrobiony mam również panel administatora:
Link numer 4
Nie zwracałem zbytnio uwagi na wygląd, bajery itp. Zrobiłem go przede wszystkim z myślą taką aby moja dziewczyna, która nie ma wiedzy z zakresu tworzenia stron mogła sobie sama zarządzać całym serwisem i dodawać nowe szablony.
Cały Panel już jest pocięty : )
Link numer 4
Nie zwracałem zbytnio uwagi na wygląd, bajery itp. Zrobiłem go przede wszystkim z myślą taką aby moja dziewczyna, która nie ma wiedzy z zakresu tworzenia stron mogła sobie sama zarządzać całym serwisem i dodawać nowe szablony.
Cały Panel już jest pocięty : )