Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Szablon] Nowy design
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Poker
Witam po dłuższej nieobecności.

Mam dużo pracy ostatnio dlatego nie dodawałem nic nowego.
Wiele osób z forum może orientować się jak przebiegały prace nad PobierzSzablon.pl

Zrobiłem już w sumie 3 różne szablony, w każdym czegoś brakowało, dlatego też postanowiłem teraz zrobić jeden porządny design, z dość rozbudowanymi funkcjami.

Licząc się ze zdaniem forumowiczów php.pl proszę o ocenę nie tylko samego designu ale również tego co chcę wprowadzić (profile, sklep itp.) Czy według was ma to w ogóle sens?. Obecna wersja strony przy niewielkim nakładzie pracy, odnotowuje dziennie ~100uu i ~1000odsłon, w rankingu google znajduje się pod kilkoma ważnymi słowami kluczowymi na pierwszych dziesięciu miejscach i ~80% wizyt pochodzi z google.

Ot to taka krótka historia.

Szablony :
1. Strona główna + zakładki które będą wykorzystywane na innych podstronach.

Link numer 1

2. Strona profilu użytkownika

Link numer 2

3. Strona z szablonem

Całość jeszcze nie skończona w 100%, ale jutro już powinno być wszystko gotowe i zabieram się za cięcie, a później kodowanie całości.

Dlatego jeśli chcecie mi doradzić od strony graficznej, lub funkcjonalności to bardzo chętnie wysłucham. Bo jak narazie jest to tylko mój pogląd na to jak to ma wyglądać, a potrzebuję rady specjalistów.

Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi smile.gif

Ps. Kolorystykę narzuciła mi moja dziewczyna ...

Do całości zrobiony mam również panel administatora:

Link numer 4

Nie zwracałem zbytnio uwagi na wygląd, bajery itp. Zrobiłem go przede wszystkim z myślą taką aby moja dziewczyna, która nie ma wiedzy z zakresu tworzenia stron mogła sobie sama zarządzać całym serwisem i dodawać nowe szablony.
Cały Panel już jest pocięty : )

Spawnm
Daj te grafiki w formie linków bo strasznie długo się to wczytuje i spowalnia kompa ...
Fishu
Mi się podoba, lecz ten zielony napis (na aktywnym buttone w pierwszym wierszu) chyba lekko nie pasuje, jestem początkujący (a prosiłeś o profesjonalistów smile.gif) jeśli chodzi o grafikę, ale ja bym tutaj dał pogrubienie.

@Spawnm: Niezła rada smile.gif
Poker
ktoś jeszcze chce pomóc?
pyro
// mały off-topic

Czy Ty masz na celu zrobienie czegoś a`la templatemonster.com ?
Poker
Cytat
// mały off-topic

Czy Ty masz na celu zrobienie czegoś a`la templatemonster.org ?

.org? jeśli chodzi Ci o .com to owszem chcę zrobić coś podobnego tylko z wyjątkiem takim że będą tam tylko szablony allegro, w późniejszym etapie będzie wersja en i będą szablony Ebay.

Na razie aby przyciągnąć ludzi oferuje darmowe szablony allegro, w planach mam jeszcze stworzenie około 100 w różnych kategoriach i później odpowiednio tworzyć będę płatne szablony już bardziej profesjonalne które będą do kupienia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.