Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Szablon] Ocena kolorystyki
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
mowgli91
*** niedziałający_link *** Proszę o ocenę pod kątem grafiki i kolorystyki smile.gif
blooregard
Cytat
Proszę o ocenę pod kątem grafiki

Jakiej grafiki?

Cytat
i kolorystyki

Ten "gradient" w tle - porażka.
Okienko logowania - jakby z innej bajki, nie pasuje kompletnie.

Sorry, na grafice się nie znam i się jej nie tykam, ale takie moje były pierwsze wrażenia.
slightyboy
Web 2.0 to nie jest. Jakie jest przeznaczenie tego designu? smile.gif
ayeo
Witam!

Tak jak wspomniano wyżej, nie ma co oceniać. Na przyszłość prosiłbym nie wrzucać do oceny podobnych "projektów".

Pozdrawiam!
drake88
Grafika leży. Kompletne zero.
Spawnm
daj border:1px solid black; dla inputów,
//Š Mateusz R. Wykonanie: Kasper W. Projekt graficzny: Amadeusz K.
daj w jakiegoś diva z tłem i zmniejsz margin-top,
usuń 'kreskę' między menu a tłem banera

Choć za grafiką na stronach nie przepadam , wolę czysty css to jednak stronka nawet mi się podoba , dopracuj to co napisałem smile.gif

@vonEverest -> może byś się rozpisał...
planet
Kolorystycznie strona razi strasznie, zmień kolor linków po najechaniu w górnym pasku, bo teraz nic nie widać. zaokrąglij rogi inputów w boxie do logowania.
pyro
Zaczynając od tego, że nie ma tu grafiki to `motyw graficzny` czy jak to nazwać jest po prostu kiepski. Elementy nie współigrają ze sobą, są źle dobrane i kolorystyka po prostu nie jest hmmm... estetyczna? To na pewno nie jest Web 2.0.

Przeczytaj trochę o trendach web 2.0 i użyj narzędzia typu colorschemedesigner, ponieważ czuję, że idziesz w dobrym kierunku, tylko po prostu się trochę gubisz winksmiley.jpg
SHiP
A ja zacznę od tego, że link nie działa sad.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.