Cultivating of freak
Wychoduj swojego potworka
Wychoduj swojego potworka
LINK: http://street-rally.ugu.pl (Hosting będzie zmieniany)
Chciałbym wam zaprezentować gre na przeróbce RACE. Jest to chyba jedna i jedyna taka gra na tym silniku ; ))
Kilka słów o grze:
W grze wcielamy się w hodowce potworka którego można trenować oraz któremu można kupić ekwipunek. Oczywiście potworkiem możemy walczyć z różną zwierzyną a dzięki temu okoliczni mieszkańcy dadzą nam troche złota. Obecnie w grze mamy jakieś 10 potworków do wyboru oraz ponad 20 zwierzyn do pokonania. W grze możemy zdobyć tagże PKT Honoru które są zdobywane na arenie lecz arena jest dostępna od 50 tys. EXPA. No to tak zgrubsza o grze )
Gre miałem wydać z miesiąc później lecz nacisk nie których graczy oraz to że dziennie siedziałem ok. 7h nad grą postanowiłem ją wydąć. Oczywiście w grze nie wszytskie opcje jeszcze działają... M.in. trzeba dopracować arene, gildie, depozyt, lotek oraz prace (już niedługo te rzeczy będą ; )) ) W grze pojawią się niedługo zupełne nowości: Król oraz Jaskinia Ciemności. O jaskini nic nie powiem bo to jest tajemnica ; )) A król to chyba wiadomo 100% expa itp ; ))
Nie mam już siły wymieniać co zmieniłem ale obiecuje że jest troche tego...
P.S Prosze mi nie pisać tego typu rzeczy:
Do dupy ta gra, po co to, bez sensu, kolejna beznadziejna przeróbka itp. jeśli chcecie mnie krytykować to piszcie odrazu co wam sie nie podoba.
Dziękuje pozdrawiam.