Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: sklep
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
mar22
Witam. To i ja podam coś do oceny. Jest to sklep z bieliznąsmile.gif co prawda jeszcze nie skończony. Proszę o oceny i wskazówki:)
sklep
thomson89
Mi się podoba, aczkolwiek menu mogłoby być bardziej wymyslne.

Pozatym, ta animacja na początku ma takie zdjęcia jakby nieostre, rozmazane...
bim2
Cytat
Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/rkmedia/ftp/Queen/Qsklep/katBiustonosze.php on line 114

sad.gif
mar22
Bim2 dzięki za info ale być może akurat nanosiłem jakieś poprawki. Nie wiem czy nadal widzisz taki błąd?
askone
Hej

Coś nie działa slideshow ze zdjęciami modelek. Przy zdjęciu modelki w błekicie wyświetlanie kolejnych zdjęć się zatrzymuje. Wyświetlony zostaje pasek postępu z wartością 0%.

Pozdrawiam
koderrr
mam ten sam blad co kolega wyzej
mar22
bo to juz koniec pokazu:) mozna sobie klikac na strzalki przewijania jak chce sie ogladac dalej:) A jakies oceny?
thomson89
Ogólne wrażenie: słabe.

PLUSY
- dość przejrzysty layout

MINUSY
- menu
- pusty top
- animacja
- pasek 0% (wkur...)
- słaba grafika wstecz, dalej dodaj do koszyka
mar22
thomson89 pierwsza twoja odpowiedz ze sie podoba a druga ze wrazenie slabe:) no to wkoncu jak? to co bys zmienil w menu zeby bylo lepsze?
thomson89
Chciał szczegółową odpowiedź... winksmiley.jpg

Mi się podoba, mówię przypuszczalnie jak może innym się podobać.
Kildyt
Jedyne co jest fajne na stronie to zdjęcia pań w bieliźnie. Nawigacja jest nieintuicyjna, źle dobrane kolory, za dużo białego, nudny logotyp. Kod jest bardzo kiepski niestety.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.