po pierwsze
[quote]wystarczy ladnie napisac temat okreslaj zwiezle swoj problem[/quote]
po drugie
[quote]
(php) pytanie
[/quote]
[quote]
Ważną sprawą jest właściwe zatytułowanie naszego posta. Temat powinien być krótki (nie używamy pełnych zdań, lecz posługujemy się raczej hasłami), ale możlwie najdokładniej precyzujący poruszaną tematykę. Przykład dobrego tytułu to: "problem z PdfLib - osadzanie czcionek". Fatalne tytuły to np. "Pomocy!!!", "WAŻNEEE!", "Nie wiem co robić...". Posty o takich tematach często są przez czytelników pomijane.[/quote]
po trzecie sprzeczności w Twoich wypowiedziach
[quote]Co to za bzdura? Zauważyłem, że to nowa moda u moderatorów. Jeżeli chcecie dostawać PW, to może napisać skrypcik generujący PW? Albo blokujecie i piszecie dlaczego (np. zablokowany z przyczyn regulaminowych) albo nie róbcie sobie jaj. Zwłaszcza, że nie ma żadnych zasad i jeden wątek jest blokowany, a w innym, podobnym moderator odpowiada. NIE podam przykładów.
Pozdrowienia dla moderatorów![/quote]
[quote]Taaaa, a gdzie powiedziałem, że blokowanie wątku to zły pomysł. [/quote]
wszędzie to napisałeś staraj sie czytac co wczesniej dałes na forum ....
[quote]Cztery odpowiedzi a jedynie z wypowiedzi wassago wynika, ze mnie zrozumiał[/quote]
W tym moemncie ja bym się poważnie zastanowił czy wyraźnie określiłem swój problem skoro tylko 20% wypowiadających sie zrozumiało mój problem
[quote]Przepraszam, może dałem zły temat.
[/quote]
Dałeś dobry temat ale wniosek taki że stwierdzasz iż blokowanie to zły pomysł co jest sprzeczne z Twoja drugą wypowiedzią.
[quote]NIE irytuje mnie zamykanie/blokowanie wątków, też wkurza mnie bałagan. [/quote]
Przepraszam, ale jaki bałagan co ukrywa się pod Twoim pojęciem bałaganu to że blokujemy (chyba nie bo nie jesteś temu przeciwny) może to że chcesz odpowiedzieć a tu temat zablokowany .... a może jednak bałagan to to że użytkownicy robią co chcą ? nawet mi sie gdybać już nie chce.
[quote]Doceniam również wkład większości moderatorów i opiekunów w syzyfową pracę mającą na celu uporządkowanie forum. Podkreślam - większości. [/quote]
My też doceniamy zaangażowanie użytkowników w pisanie poprawnych postów. Podkreślam - większość.
[quote]@its_me: nikt mi jeszcze nie zamknął wątku, mam nadzieję, że nie będzie musiał[/quote]
Skoro już potrafisz pisać poprawnie posty następną lekcją będzie pisanie nicków Twoich rozmówców.
[quote]Przepraszam wszystkich moderatorów i opiekunów, którzy poczuli się urażeni, ale może nie zaprzeczajcie sobie nawzajem i ustalcie standardową procedurę. Bo na razie większość robi dobrą robotę, a niektórzy bawią się w Boga.[/quote]
Mamy jednolite procedury lecz każdy z nas jest człowiekiem i każdy z nas ma inną definicję głupoty, chamstwa, inteligencji oraz innych cech które często ujawniają się nawet w Twoich postach.
Co do różnic w postępowaniu. Wskaż je ... to będziemy mogli przeanalizować nasze różnice bo nie lubie gołosłownych rozmów że ktoś gdzieś widział że byłuy różnice miedzy postępowaniem moderatórów nie pamięta tylko czy to w HYdepark czy też opinię o forum ogólnie to nie jest pewny czy to na tym forum czy pod innym adresem.
Daj konkrety ...
CO do tego postu .... czepiasz sie ze ktoś nie zablokował nobez przesady ja naprawdę sadziłem ze ktoś z moderatorów lub opiekunów przekroczył swoje kompetencje i zablokował lub skasował post a tu taka błachostka jeden zmeczony moderator nie zablokował postu rozpacz niespelniamy procedur unijnych kolejny kolejną śmiechawkę dostałem. Czyt ty wiesz ile razy ja odpusciłem blokowanie tematu ... dajemy odrobine swobody użytkownikom to już są pretensje .... pomysl troche ...
[quote]Ewentulne bluzgi pod moim adresem tudzież konstruktywną krytykę proszę kierować na PW.[/quote]
No coż bluzgi .... każdy mierzy swoją miarą ...
[/code]