Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pencil CMS
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
MWL
Witam. Chcę zaprezentować wam mojego layouta który mi do tej pory wyszedł najlepiej. Nie będę narcyzem, bo wiem jak wiele brakuje mi do doskonałości, aczkolwiek chciałbym pokazać moją pracę i poprosić o konstruktywną opinię.

koderrr
drewniany dol kompletnie nie pasuje

jak dla mnie oczywiscie
livinghatret

Eeeeno... bez fałszywej skromności. To jeden z ciekawszych layoutów jakie od dłuższego czasu widziałem smile.gif

Ten BLIP tam nie pasuje, bo jest czerwony. A co do tych sztachet, to te na górze powinny miec taki sam kolor jak te na dole (lub odwrotnie).
emp
Drewno moim zdanie powinno być takie same w nagłówku jak i w stopce albo różnić się nieznacznie.
Blip wiadomo nie pasuje i trochę psuje ogólne wrażenie.
Lajałt w sam raz na bloga i lepszy od poprzedniego który zaprezentowałeś.
Ogólne wrażenie pozytywne.

Osobiście bardziej wolał bym zobaczyć twojego pencil cms-a i se go obczaić. Mam nadzieje że niedługo się nim pochwalisz.
Daiquiri
Nawet fajny lay. Nie podoba mi się typografia w nagłówku (Pencil + menu) w przeciwieństwie do "Do you realy..." gdzie font jest super. Drewniane tło z dołu "położyłabym" również na górę. Średnio podoba mi się układ zrzutów ekranu. Nie do końca rozumiem to, co dzieje się poniżej "lorem ipsum"... brakuje mi bloku, który oddzieliłby poziomo te dwa elementy. Co do stopki, to trochę mocno odcina się biały kolor pól formularza kontaktowego, no i ten przycisk źle wycięty. Blipa pomijam, bo już Panowie wyżej napisali.

Poza tym całkiem fajnie smile.gif.
varez
Error 404
Taki obraz nie istnieje
MWL
Zuploadowałem jeszcze raz... tym razem dodałem drobny cień poświaty (za screenami)

Co do Typo - u góry zamiast tego testu będzie logo nad którym popracuje już grafik, blipa wziąłem pierwszą lepszą wklejkę, pewnie zmienię ją np. na zieloną, zobaczymy.

@emp moim zdaniem takie zagranie było by błędne i za bardzo by nie pasowało. A jeśli jesteś ciekawy CMS'a to napiszę później (około maja 2010 tongue.gif) jeszcze jakąś informację o testach, dzięki którym otrzymać będzie można CMS'a na rok za darmo.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.