Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kilka problemów z kodem
Forum PHP.pl > Forum > PHP
pieroni
witam, mam kilka problemów, których nie umiem rozwiązać, zainstalowałem skrypt i wrzuciłem go na www.motoformat.ipns.pl i wyskoczyło kilka błędów, których nie umiem naprawić. bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam
homik363
Wydaje mi się ze ten komunikat mówi wszystko tylko trzeba go jeszcze przeczytać

CODE
Nie wprowadzono nowego numeru dotpay w pliku inc/mysql.inc.php
Popraw to jak najszybciej aby moc odbierac platnosci.

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/pieroni1/domains/motoformat.ipns.pl/public_html/inc/funkcje.inc.php on line 302

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/pieroni1/domains/motoformat.ipns.pl/public_html/inc/funkcje.inc.php on line 302
Serwis ma za malo pobranych ogloszen! w tej chwili jest a powinno byc minimum 12000. Uzupelnij baze uruchamiajac crawlera recznie. [wejdz tutaj]

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/pieroni1/domains/motoformat.ipns.pl/public_html/inc/funkcje.inc.php on line 4

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/pieroni1/domains/motoformat.ipns.pl/public_html/inc/funkcje.inc.php on line 4
Serwis ma za malo artykułów! w tej chwili jest a powinno byc minimum 300. Dodaj nowe artykuły korzystając z panelu administratora.

Aby wyłączyć komunikaty zmień wartość $sys_off w inc/mysql.inc.php na 1

a pozatym zła baza ;] (Table 'pieroni1_auto.marki' doesn't exist) jak sie niemyle
pieroni
1 komunikat rozumiem i wiem jak to wyłączyc ale nadal nie działa poprawnie, tylko nie wiem o co chodzi z tą bazą...
Szymon80
Poprawnie utworzyłeś bazę danych ?
Brakuje w niej tabeli "pieroni1_auto.marki"
pieroni
właśnie problem jest z tabelą, wrzuciłem przecież i nie wiem dla czego nie działa...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.