Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prosze o pomoc!
Forum PHP.pl > Forum > PHP
bolus150
Witam wszystkich, jestem troche ciemny z php, wiec pisze w html. Lecz nie wiem kilka rzeczy, mianowicie
*czy da sie napisac logowanie i wylogowanie, potrzebuje jeszcze dodawanie nowych urzytkownikow od bazy danych. Mam baze na yoyo.

Coś takiego juz napisalem:
  1. <div class="login">
  2.  
  3. <form method="post" action="login" name="login">
  4. <span>Username:</span>
  5. <input name="login" type="text" size="22" style="height:18px; margin-right: 4px; font-size: 9px; font-family: sans-serif; color: #15598D;" />
  6.  
  7. <span>Password:</span>
  8. <input name="pass" type="password" size="22" style="height:18px; font-size: 9px; font-family: sans-serif; color: #15598D;" />
  9. <input type="submit" class="przycisk" value="Login" style="height:18px; width: 58px; font-size: 10px; font-weight: bolder;" />
  10. </form>
  11.  
  12.  
  13. </div>
  14.  
  15. <script language="javascript" src="filecabinet.js"></script>
  16.  
  17. <center>Strona glowna</center>
  18. </head>
  19. </body>
  20. </html>

Potrzebuje jeszcze cos takiego zeby mi wrzucalo na serwer: cos w stylu zippyshare taki hostking
cos udalo mi sie wykabinowac:

1. <script language="javascript" src="filecabinet.js"></script>
  2. <br<br><B>Download</b>
  3. <div id="main" class="tekst" style="display: block; padding-top: 5px;">
  4.  
  5. <div id="main" class="tekst" style="display: block; padding-top: 5px;">
  6.  
  7. <form method="post" name="upload_form" id="upload_form" style="display: block;" enctype="multipart/form-data" action="http://www35.zippyshare.com/upload">
  8. <input type="hidden" name="uploadId" value="C254A9FD7390F1F248946C29240B31FF"/>
  9. <div style="margin-top: 15px; margin-bottom: 3px;"><font style="text-decoration: underline; font-family: Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;"><strong>Wybierz plik do 5mb</strong></font></div>
  10. <input type="file" class="file_upload" id="fupload" size="75"><br>
  11.  
  12. <div id="files" style="position: relative; right:0px; top:15px; text-align: right;">
  13.  
  14. </div>
  15.  
  16. <table align="center" class="tekst" style="margin-top: 25px;">
  17.  
  18.  
  19.  
  20.  
  21.  
  22.  
  23.  
  24. <input onclick="return start();" type="submit" class="przycisk" value="Wrzuć" style="height:20px; width: 55px; font-size: 13px; font-weight: bolder;">
  25.  
  26.  
  27.  
  28. </table>
  29. </form>
  30.  
  31.  
  32.  
  33. <script type="text/javascript">
  34. var multi_selector = new MultiSelector( document.getElementById( 'files' ));
  35. multi_selector.addElement( document.getElementById( 'fupload' ) );
  36. </script>
  37.  
  38. </div>
  39.  
  40. </head>
  41. </body>
  42. </html>

bardzo prosze o pomoc, chce zeby to wszystko wspolgralo. Da sie tak zrobic?
zzeus
Operacji związanych z użytkownikami i operacji na bazie danych nie da się wykonać za pomocą HTML
bolus150
To wiem, ale chce zeby mi jakis programista napisal w php program logowania i wylogowywania ze strony. Pod to co napisalem w HTML. Tak jak chce sie dowiedziec jak zrobic zeby miec taki maly hosting, zeby po zalogowaniu mozna bylo ze strony wrzucac pliki na serwer yoyo.
batman
Cytat
Prosze o pomoc!
A ja poproszę o wysłanie do dowolnego moderatora PW z poprawnym tytułem.
Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.