Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra internetowa
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Lirdoner
Witam
Od paru tygodni pracuję nad własnym, autorskim skryptem gry internetowej i teraz proszę wszystkich o ocenę.

Tematyka gry to magia. Całość opierać się ma na jednym czarnoksiężniku, kto go pierwszy zabije dostaje nagrody
Kiedy tworzymy postać jesteśmy w domu, tam możemy porozmawiać z rodzicami, nauczyć się zaklęcia oraz dostać się na ulicę pokątną gdzie jest możliwość kupienia różdżki itd.
Na ulicy pokątnej znajduje się autorski chat z wykorzystaniem AJAXA. Oczywiście jest panel avatarów, prywatne wiadomości itp.

W sklepie można wykupić za poterki (waluta) dodatki do profilu np. Odznakę mistrza eliksirów.
Profili jeszcze nie ma, ale stworze je w przeciągu godziny.

Logowanie + Rejestracja odbywa się bez przeładowania strony.

Adres:
http://www.hpwarta.xaa.pl

Konto testowe:
Login: Test
Hasło: test

Za jaką cenę mógłbym ten skrypt sprzedać?

//edit
Wszystko już gra
r4xz
cena: 0 zł.

na jakikolwiek link który klikam po zalogowaniu (tu: sklep, różdżki etc.) zawsze wchodzi mi do salonu, a nawet opcja dostępna w salonie nie działa... wybacz, ale robota felerna.

wookieb
0 zł
tylko logowanie i nędzny salon

Co tydzień przychodzi osoba z oceną gry i co tydzień jest ciągle to samo. Dosłownie nędza i rozpacz. Ludzie, to że umiesz zrobić logowanie za pomocą ajax i parę linków to nie znaczy, że już masz wszystko super. Dla twojej ciekawości. Zbierz oceny choć ostatnich paru takich gier online i jeżeli średnia będzie poniżej 2.5/10 to wcale nie będę zaskoczony.

// EDIT powyżej na poniżej, przepraszam
Lirdoner
Rzeczywiście było tak bo przy koncie Test naszperałem w bazie
jedna literka się wkradła, a to co było to błąd bezpieczeństwa

Żeby dostać się na pokątną trzeba zrobić parę rzeczy w domu
Test tych rzeczy nie zrobił dlatego wchodził tylko do salonu

Sry, mój błąd
Już jest wszystko dobrze winksmiley.jpg
r4xz
"Aktualnie śpisz.
Skończysz spać: 2010-02-13 19:14:41"

i jak tu teraz FAQs zobaczyć, profil zmienić, cokolwiek zrobić... szkoda gadać

frytek92
Cytat
0 zł

Co tydzień przychodzi osoba z oceną gry i co tydzień jest ciągle to samo. Dosłownie nędza i rozpacz. Ludzie, to że umiesz zrobić logowanie za pomocą ajax i parę linków to nie znaczy, że już masz wszystko super. Dla twojej ciekawości. Zbierz oceny choć ostatnich paru takich gier online i jeżeli średnia będzie powyżej 2.5/10 to wcale nie będę zaskoczony.

Ej no nie przesadzaj jak ja dałem do oceny to może z 7/10 czy 6/10 ale na pewno nie mniej i w miarę dobre oceny. No że co tydzień to prawda i tak szczerze mowiac mi się spodobało to ze sobie wchodzę gadam ale jak na jednej rozmowie się skończyło to myślałem ze padnę.

Jak się uczysz to nic zrobić nie możesz porażka... ten Ajax to istna przesada Ajax jest dobry ale z niczym nie można przesadzać wiec ocena to 2/10.
wookieb
Cytat(frytek92 @ 13.02.2010, 19:35:56 ) *
Ej no nie przesadzaj jak ja dałem do oceny to może z 7/10 czy 6/10 ale na pewno nie mniej i w miarę dobre oceny.

http://forum.php.pl/index.php?showtopic=141158&st=0
Chyba nie widzę tych ocen.

Cytat
No że co tydzień to prawda i tak szczerze mowiac mi się spodobało to ze sobie wchodzę gadam ale jak na jednej rozmowie się skończyło to myślałem ze padnę albo jak się uczysz to nic zrobić nie możesz porażka ten Ajax to przesada Ajax jest dobry ale z niczym nie można przesadzać wiec ocena to 2/10.

Ani ja ani mój pies ani goście nie skumali tego ostatniego zdania.
frytek92
Cytat

Zauważ ze jeżeli na forum czegoś się nie zjedzie od A do Z to znaczy że ocena może być 6 - czyli średnie była bodajże jedna negatywna ocena na 14 postów a w nich błędy oraz jedna czy dwie dobre. I jeżeli mówisz o wszystkich to mnie osobiście to obraża bo myślę ze wykonałem kawał dobrej roboty a teraz tylko poprawiam błedy.

Cytat
Ani ja ani mój pies ani goście nie skumali tego ostatniego zdania.

Te zdanie nie było do ciebie winksmiley.jpg a zaraz poprawie zęby twój pies mógł zrozumieć.
wookieb
Cytat(frytek92 @ 13.02.2010, 19:48:07 ) *
Zauważ ze jeżeli na forum czegoś się nie zjedzie od A do Z to znaczy że ocena może być 6 - czyli średnie była bodajże jedna negatywna ocena na 14 postów a w nich błędy oraz jedna czy dwie dobre. I jeżeli mówisz o wszystkich to mnie osobiście to obraża bo myślę ze wykonałem kawał dobrej roboty a teraz tylko poprawiam błedy.

Ależ ja wcale nie zabieram się za ocenę gry. Nie mówię, że dobra albo zła bo szkoda mi ludzi, ale to co kolega przedstawił wyżej jest raczej podejściem głupicj biznesmenów typu "zróbmy coś byle jak i zbijajmy na tym kase". Sorry ale taką chińszczyznę należy tępić.

Cytat
Te zdanie nie było do ciebie winksmiley.jpg a zaraz poprawie zęby twój pies mógł zrozumieć.

Zamerdał ogonem, czyli jest ok tongue.gif
frytek92
Cytat(wookieb @ 13.02.2010, 18:51:32 ) *
0 zł

Co tydzień przychodzi osoba z oceną gry i co tydzień jest ciągle to samo. Dosłownie nędza i rozpacz. Ludzie, to że umiesz zrobić logowanie za pomocą ajax i parę linków to nie znaczy, że już masz wszystko super. Dla twojej ciekawości. Zbierz oceny choć ostatnich paru takich gier online i jeżeli średnia będzie powyżej 2.5/10 to wcale nie będę zaskoczony.

Cytat(wookieb @ 13.02.2010, 19:56:42 ) *
Ależ ja wcale nie zabieram się za ocenę gry. Nie mówię, że dobra albo zła bo szkoda mi ludzi, ale to co kolega przedstawił wyżej jest raczej podejściem głupicj biznesmenów typu "zróbmy coś byle jak i zbijajmy na tym kase". Sorry ale taką chińszczyznę należy tępić.

Zamerdał ogonem, czyli jest ok tongue.gif

Rozumiem tongue.gif ale faktycznie masz racje prawda jest taka że zeby stworzyć dobra gre to 2 lata pracy ja sam nie mam złudzień ze jak bede zarabiał 100 zł na miesiac to już sukces bo konkurencja jest tak duża ze naprawde trzeba długo nad grą pracować

I do kolegi który stworzył mysle ze usuń wszystko co zrobiłeś i zacznij na nowo albo gruntownie wszystko przerób smile.gif
SHiP
Design do wymiany. Nie zagłębiałem się dokładnie w zabezpieczenia ale na pierwszy rzut oka jest ok. Popraw jedynie profil
Kod
Warning: getimagesize(ututyu) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/hpwarta/public_html/functions/main.php on line 39

bo być może z tego miejsca coś da radę zdziałać...
deadmen4
@up

No dokładnie trza to poprawić
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.