Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ocena storony
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Em Sloo
Siemka,

Chciał bym zaprosić Cię na stronę związaną z kulturą hip-hop'u. Miejsce, gdzie możesz pokazać swoje umiejętności raperskie, jak również umieścić filmiki przedstawiające twój taniec czy wykonane grafii.
Odwiedź nas:

Zapraszamy, ekipa Rap-home.com

PS: Chciał bym także usłyszeć wasze opinie na temat layout'u w tym temacie.
SHiP
1) <div id="menu"> powinno byc <ul id="menu">
2) obrazek pomiedzy elemetami <li>? Tak się nie robi.
3) <center>
4) nie pozamykane <br />
5) Obrazki bez alt
6) ogólnie dziwny kod html - imho za dużo tych divów
7) Wpisałęm byle co i wiadomość została wysłana. Sprawdzajcie poprawność kodu
8) Jeśli chodzi o bezpieczeństwo - ukryj pliki typu http://www.rap-home.com/inc/kontakt.php ustalając im odpowiednie uprawnienia.

Pozdrawiam
darko
Cytat(Em Sloo @ 15.02.2010, 12:27:16 ) *
Siemka,

Chciał bym zaprosić Cię na stronę związaną z kulturą hip-hop'u. Miejsce, gdzie możesz pokazać swoje umiejętności raperskie (...)

A co Ty później robisz z filmami, na których np. ktoś dobrze jedzie na wolnym i przesłał wideo ? smile.gif To tylko przykład, ale może warto byłoby zaproponować coś na zachętę? Może jakiś konkurs ogłosisz na najlepszy freestyle i taniec, oczywiście z nagrodami? Takie akcje z pewnością przyczyniają się do rozwoju rap-kultury w naszym kraju. Pozdrawiam.
ps. grafiki nie oceniałem, bo jestem graficznym ignorantem, chociaż potrafię ocenić, co mi się podoba, a co nie.
dr_NO
A ja się pytam ŁAT DE FAK IS IT ?

skrinszot #1

skrinszot #2

A na forum liczbazar z kilkunastoma (+) pirackimi albumami....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.