Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: m44 CMS - proszę o oceny
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Minokon
Proszę o oceny mojego skryptu m44 CMS
Można go zobaczyć w akcji na Minokon.pl

"Pięciogwiazdkowy" CMS to nie jest, bo ja niedawno zacząłem pisać w PHP, ale staram się biggrin.gif

Pozdrawiam, Minokon

P.S
Wcześniej programowałem w Pawn haha.gif
michalkjp
1 - ciekawy patent z tym latającym loginem winksmiley.jpg
2 - capcha przy rejestracji jest ... zmień na coś lepszego
Minokon
heh, captcha słaba wiem biggrin.gif w wersji v0.3 mam zamiar to ulepszyć, tak jak cały CMS haha.gif
SHiP
Dziura XSS - http://minokon.pl/users.php biggrin.gif Jestem Romek, najedz na moj link smile.gif. Oczywiście onmouseover mozna zamienic na cos dowolnie innego.
Pilsener
Udostępniłbyś choć trochę kodu źródłowego i jakieś demo PA, jak mam ocenić system jak widze tylko stronę na nim postawioną, która może być dowolna? Chyba, że to CMS taki jak większość, czyli statyczna strona a jak się zalogujesz, to możesz wyedytować treść w środkowej kolumnie. Zresztą już po adresach typu index.php?p=11 widzę, że zbyt dużych możliwości postawienia strony na tym nie ma, to raczej gotowa strona z opcją edycji niektórych elementów niż CMS.

Edit: próbowałem się nawet zarejestrować, ale wyświetla komunikat błędu i muszę wypełniać formularz od nowa, amatorka-prowizorka.
piotrooo89
jaj nie urywa, dziurawy, grafika gorsza niż ja produkuje (a jestem słaby jak cholera).

ocena 3/10
michalkjp
Cytat(piotrooo89 @ 24.02.2010, 16:49:55 ) *
<br />jaj nie urywa, dziurawy, grafika gorsza niż ja produkuje (a jestem słaby jak cholera).<br /><br />ocena 3/10<br />
<br /><br /><br />

Biorąc pod uwagę, że on dopiero z php zaczyna, to trochę zbyt surowo to oceniasz. Fakt, grafika jak z atarii i też potrafię zrobić lepszą, ale jak na jeden z pierwszych "one man project" nie jest źle winksmiley.jpg
Minokon
dzięki za oceny, te lepsze jak i te gorsze
na pewno uwzględnię to w v0.3 biggrin.gif

Pozdrawiam, Minokon
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.