Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ocena portfolio PiotrJackowski
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Nast43
Witam chciał bym byście ocenili moje portfolio. http://piotrjackowski.pl
Napisali co jest ok a co przydalo by sie zmienić, dodać, zmodernizowac. Z góry dzieki.

Pozdrawiam.
blooregard
Może na początek to, że "Home" i "Work" wskazują na tę sama stronę, a "About me" oraz "Contact" na nic nie wskazują.
Aha, i o ile nie jest to strona dla klientów zagranicznych, chyba lepiej byłoby, by te opisy przycisków były jednak po polsku, ale to tylko moja opinia, w końcu to Twoje portfolio smile.gif
Nast43
Właśnie zapomniałem dodać, to taki mały błąd wynikający ze starej wersjo portfolia. linki w topie flash nie są aktualne (w najbliższym czasie zastana poprawione)
Proszę używać nawigacji zamieszczonej w sekcji footer.
jacekkobus
Literowke masz w opisie u gory. czcionka mala. no i flash. jakby byl tam potrzebny. przerost formy nad trescia.

skills'y sa dosc istotne, czemu sa tak nisko. ogolnie dolna partia strony wraz z mapka .. mam mieszane uczucia.
fajny motyw z wlasnorecznym podpisem - daj wiekszy.

Listy - mapa, projekty, wspolpracuje... jak dla mnie dol caly do wymiany. ikonki tez nietrafione.
chyba jakies darmowe na licencji CC akurat miales to sie wstawilo hm ?

podsumowujac - troche szablonowo, wtornie i nieciekawie.

podstron nie oceniam, rozumiem, praca w toku.

i nie martw sie. moj grafik mnie nienawidzi smile.gif

Pozdrawiam !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.