djbarca
29.03.2010, 09:16:11
prosze o ocene projektu:
http://pesarena.pl/pliki/projekt/ uwagi co zle co poprawic mile widziane..
thomson89
29.03.2010, 09:17:33
Beznadziejne tło jak poprzednio, ale tutaj tak jakoś lepiej pasuje.
Za duży top i stopka.
Nie ma polskich znaków w menu.
Poszczególne nagłówki powinny mieć więcej miejsca.
Aaa... Zauważyłem że lubisz kratki (#). Widzisz: ja nie. I to mi się nie podoba w każdym twoim projekcie (oprócz ps). Po prostu #menu, brzydko wygląda...
djbarca
29.03.2010, 09:24:46
strona jest na konkurs, raczej nie bedzie opublikowana i uzywana w internecie(chcialem zeby rzucala sie w oczy). # no jak kto lubi . zawsze moglem wstawic kropke albo jakis inny znak (np te slonce ktore jest obok "ziemia zielona wyspa") , fakt pl znakow nie ma .. czcionka nie miala a jakos nie mialem juz czasu i sily zeby dorabiac ogonki(dzis to zmienie)
piotrooo89
29.03.2010, 09:29:08
nie no z nagłówkiem to trochę przesadziłeś to fakt. ogólnie ma to coś co mi się podoba.
ocena: 5/10 bo tylko lay.
djbarca
29.03.2010, 18:03:54
dobra poprawiłem pl znaki, # , i zmniejszyłem trochę top i stopkę.. link tutaj:
http://www.my-portfolio.yoyo.pl/5/
thomson89
30.03.2010, 09:40:19
No już lepiej, ale te trochę to wciąż dużo za mało.
pixsoul
30.03.2010, 09:48:48
A mozesz mi powiedziec dlaczego strona jest szaro-bura skoro tematem ma byc ziemia zielona wyspa. Ja rozumiem ze to tylko projekt, ale powinienes bardziej pomyslec nad doborem kolorow dla konkretnego tematu (nie widzialem poprzednich projektow do ktorych sie niektorzy odnosza).
Dodatkowo tekst sie ciezko czyta; zmien odstepy miedzy liniami na wieksze. Top strony moim skromnym zdaniem wciaz jest zbyt ogromny i przytlacza reszte.
nmts
30.03.2010, 15:07:01
Nie podoba mi się układ kolumn, pewnie dlatego, że za wąsko obok obrazka, wydaje mi się, że lepiej by wyglądała Historia pod Ostatnimi newsami albo odwrotnie + trochę większa czcionka. Obecnie fatalnie wygląda tekst, w którym na linie przypadają 1/2 wyrazy. Fatalnie również wygląda: Powierzchnia wynosila7764,56 ha, z boku obrazka po czym, taka wdowa: z czego: pod obrazkiem. Nie potrafię rozszyfrować tego wzorka z kółek pod nazwami tabel, jeśli to tylko ozdoba to średnio pasuje, tworzy nie potrzebny moim zdaniem odstęp.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.