Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ogólna ocena strony
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Tomek Narzędzia
Szanowni forumowicze.

Widzę, że trafiłem na stronę dla profesjonalistów.
Tym lepiej dla mnie. Krytyka będzie bardziej fachowa i szczera.

Bardzo proszę o ocenę mojej strony.

http://www.1001narzedzi.pl

Pozdrawiam
thomson89
Pierwsze wrażenie: jakiś wielki niebieski baner z błędem w nazwie. Narzedzia czy narzędzia? To da się poprawić, nawet jak nie ma polskich liter w czcionce.

Zacznę od tego co strona reprezentuje. Jest bardzo prosta. To przede wszystkim nadaje stronie czytelności i wrażenia... takiego nieprofesjonalnego.

A teraz co trzeba poprawić. Powiem krótko, mi się nie podoba. Powinieneś stworzyć zupełnie nowy szablon.

Ale, jeżeli chcesz zostać przy tym to: popracuj nad typografią, kolorami, tymi ramkami, zmień wygląd linków (szczególnie dla stanu hover).

PS: Tekst "witamy na stronie..." powinien bardziej się rzucać w oczy i też mieć jakieś tło.
blooregard
Cytat
© Elektronarzędzia 1001 narzędzi. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.
Oprogramowanie KQS.store

~Tomek Narzędzia, Ty jesteś autorem tej strony?
Bo tu dajemy do oceny swoje prace.
Tomek Narzędzia
Strona jest oparta na gotowcu kqs.store

Ale mam duże możliwości zmian a nie bardzo wiem w jakim kierunku podążać.
I dlatego umieściłem ten wątek.

Pozdrawiam
beonedge
Ten banner nie jest zbyt ładny. A pozatym to proponuję zmianę layoutu na jakiś bardziej nowoczesny (gradienty, zaokrąglenia rogów itp)
sunpietro
Wyglądem to ta strona nie przyciąga.
Uważam, że można wiele elementów poprawić, aby nie były takie nudne i odpychające.
Zacznij od headera, a potem buduj całą koncepcję graficzną bazując na nim.
Funkcjonalności nie sprawdzam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.