Tomek Narzędzia
5.04.2010, 08:20:06
Szanowni forumowicze.
Widzę, że trafiłem na stronę dla profesjonalistów.
Tym lepiej dla mnie. Krytyka będzie bardziej fachowa i szczera.
Bardzo proszę o ocenę mojej strony.
http://www.1001narzedzi.plPozdrawiam
thomson89
5.04.2010, 09:09:24
Pierwsze wrażenie: jakiś wielki niebieski baner z błędem w nazwie. Narzedzia czy narzędzia? To da się poprawić, nawet jak nie ma polskich liter w czcionce.
Zacznę od tego co strona reprezentuje. Jest bardzo prosta. To przede wszystkim nadaje stronie czytelności i wrażenia... takiego nieprofesjonalnego.
A teraz co trzeba poprawić. Powiem krótko, mi się nie podoba. Powinieneś stworzyć zupełnie nowy szablon.
Ale, jeżeli chcesz zostać przy tym to: popracuj nad typografią, kolorami, tymi ramkami, zmień wygląd linków (szczególnie dla stanu hover).
PS: Tekst "witamy na stronie..." powinien bardziej się rzucać w oczy i też mieć jakieś tło.
blooregard
5.04.2010, 09:11:16
Cytat
© Elektronarzędzia 1001 narzędzi. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.
Oprogramowanie KQS.store
~Tomek Narzędzia, Ty jesteś autorem tej strony?
Bo tu dajemy do oceny swoje prace.
Tomek Narzędzia
5.04.2010, 09:15:46
Strona jest oparta na gotowcu kqs.store
Ale mam duże możliwości zmian a nie bardzo wiem w jakim kierunku podążać.
I dlatego umieściłem ten wątek.
Pozdrawiam
beonedge
5.04.2010, 09:44:04
Ten banner nie jest zbyt ładny. A pozatym to proponuję zmianę layoutu na jakiś bardziej nowoczesny (gradienty, zaokrąglenia rogów itp)
sunpietro
5.04.2010, 09:51:10
Wyglądem to ta strona nie przyciąga.
Uważam, że można wiele elementów poprawić, aby nie były takie nudne i odpychające.
Zacznij od headera, a potem buduj całą koncepcję graficzną bazując na nim.
Funkcjonalności nie sprawdzam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.