Cytat
Po drugie - mam dysortografię, mogę wstawić zaświadczenie
Nie chciałbyś mieć polskiego z moją polonistką z czasów liceum. Zapewniam Cię, że nie miałbyś łatwego życia i dla świętego spokoju byś się wziął do roboty. Każdy może się byle świstkiem teraz wykręcać, a w 99.99999% przypadków
dyscoś tam, to lenistwo.
Cytat
Jeżeli chodzi o przeglądarki - nie mam zbytnio czasu/chęci aby zrobić tak, aby nawet na IE6 śmigało - ludzie którzy używają IE to .... chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego.
To po co reszcie o tym pisać?
Cytat
Marquee - próbowałem z plugin'ami jquery, ale coś dziwnie to działało( chociaż na dole mogłem dać )
Po co w ogóle przewijadło?
Cytat
Postawione na Wordpress - czy według Ciebie używanie CMS oznacza błąd ? WP jest według mnie najlepszym rozwiązaniem jeżeli chodzi o Open Source. ( miałem sam napisać CMS ?! a jeżeli nie to co takiego polecasz )
Drupal?
Cytat
Ilość box - nie kontroluje jej - Box dodają moi przełożeni według swojego uznania, ale porozmawiam z nimi o tym ( w zasadzie masz rację, ale niektórzy lubią styl o2 )
Szkolni przełożeni zazwyczaj chcą zrobić drugi oniet, etc, nawciskać ile się tylko da, aby grało, buczało i mrugało. Przerabiałem osobiście ten temat.
Cytat
Ilość preferencji - nie wiem co tam wstawić Na razie będzie tam zegar + imieniny
A czy w prawym dolnym rogu nie masz zegarka? Imieniny są na nk, kto chciał wiedzieć, kto obchodzi, to już na pewno wie, kiedy.