Witam wszystkich!
Chciałbym ogłosić, że mam do sprzedania skrypt, na pobieranie plików z takich serwisów jak: rapishare.com, hotfile.com, megaupload.com, depositfiles.com, uploaded.to, filesonic.com, turbobit i chyba 4 więcej, w tej chwili nie mogę powiedzieć. Oczywiście pobieranie odbywa się poprzez używanie kont premium. Oczywiście wszystko w jednym skrypcie

Najważniejszą zaletą jest fakt, że pliki są pobierano bezpośrednio na dysk klienta, nie na dysk serwera, co zmniejsza koszty utrzymywania serwisu znacznie. W skrypt może wejść również obsługa płatności sms/przelewu(dotpay), lista ściągniętych plików, statystyki dzienne, dokładne sprawdzenia, panel admina i możliwość rozbudowy. Sprzedaję skrypt, do którego wymagane są biblioteki cURL'a i php >= 4. Mogę również napisać całą stronę do tego, jeśli jest szablon w .PSD lub xhtml/css to chętnie zakoduje i przygotuje do odpalenia. We wszystkim możemy się dogadać, możliwe dopisanie pobierania z innych serwisów, postawienia strony na hostingu wybranym przeze mnie. Jestem otwarty na propozycje.
Oferty proszę przesyłać mailowo z oferowaną ceną i dokładną ofertą na adres:
ailvenge@gmail.com
Dziękuje,
Ailvenge.
Oferta dalej aktualna.