Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: The-Portal
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
mrk9109
Witam chciał bym poruszyć temat cms`a The-Portal2 - www.the-portal.pl ( wersja 3 beta w przygotowaniu ) . Myślę że ten cms ma dużą przyszłość przed sobą może ułatwić budowanie stron dużo osobom . Jest on prosty w obsłudze więcej informacji na stronie oficjalnej zapraszam smile.gif
karis
mój ulubiony cms ;d

tak poważnie to cms jest fajny, ale wersja 2 jest trochę uboga, jeśli chodzi o kod, wszystko oparte na funkcjach, nie wiem jak będzie z wersją ThePortal 3 (ponoć ma być obiektowy cały) wtedy może być nawet świetnym cmsem ;p

emajl22
A mi tu śmierdzi reklamą jak siemasz, a poza tym CMS pisany strukturalnie?
kulczycki
Kiedyś miałem na zlecenie coś zrobić do tego CMS-a (v.2). Zobaczyłem kod i od razu powiedziałem NIE. Może coś w 3 się zmieni, ale to że napisany w klasach nie oznacza że jest dobrze napisany. Jutro może znajdę czas by przejrzeć kod.

PS. usuń link bo podbijasz wynik na google im winksmiley.jpg. Każdy potrafi używać google
karis
kod można już zobaczyć v. beta wyszła kilka miesięcy temu z tego co widzę jest tam implementowany singleton i mvc ze wzorców winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.