Witam, jestem młodą i sumienną osobą o ciekawych zainteresowaniach. Interesuje się szeroko pojętą literaturą, filozofią i malarstwem. Jeżeli chodzi o łacinę to jestem na etapie nauki.

Oferuję pisanie interpretacji oraz streszczeń różnorodnych dzieł literackich, głównie z zakresu:
-filozofii
-historii
-poezji

Napiszę artykuły o tej samej i podobnej tematyce.
Moją pasją, która doszczętnie mnie pochłania, jest rysowanie.

Cena zależy od terminu jak i długości tekstu.

Fragment mojej przedmowy na temat pojęcia piękna
(…) Zapewne wszystkie lub przynajmniej spora wasza większość, zdajecie sobie sprawę z tego, jak bardzo zostało uniżone w obecnych czasach pojęcie piękna; jak bardzo straciło ono na znaczeniu. Gdybym chciała powiedzieć to bez ogródek i otoczki słów, rzekłabym może i nieco ordynarnie, lecz jakże prawdziwie- piękno zostało zeszmacone, doszczętnie zbezczeszczone, aby nie wprowadzać zbędnego chaosu i nie rzucać hasłami, które niewiele mówią bez uargumentowania ich, zacznę od definicji.
Piękno- Już samo to słowo napawa słuchacza wewnętrznym zachwytem, dzięki swojej dźwięczności. Słowniki i encyklopedie podają, że piękno to pozytywna właściwość estetyczna bytu wynikająca z zachowania proporcji, harmonii barw, dźwięków, stosowności, umiaru i użyteczności; właściwość odbierana przez zmysły. Istnieje piękno idealne, duchowe, moralne, naturalne, cielesne, obiektywne i subiektywne. Pojęcie to jest silnie związane z teorią estetyki, prawdy i dobra. Skoro piękno jest tak szeroko pojmowane naukowo, dlaczego postrzega się je teraz tylko w aspekcie cielesnym? A może tak już było od wieków? Przyjrzyjmy się temu bliżej. (…)

Kontakt:
e-mail: astaroth_6661@wp.pl
GG: 10561456

Zapraszam