Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: usuwanie, przenoszenie gdzieś postów
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
yenk
Witam,

Wpadam na forum żadko, ale jak wpadam to w poszukiwaniu pomocy. Były tematy pisane przeze mnie i wspaniali ludzie udzielili mi pomocy. Chcę do tych tematów powrócić, poczytać i rozwiąząć kolejny problem, tym razem samodzielnie... Nie potrzebnie usuwacie, albo przenosicie stare tematy. Tematy się powtarzają, a w phpbb istnieje taka opcja "szukaj" i można zawsze dany temat wyszukać... Przy usuwaniu tematów traci się bardzo dużo wiedzy zapisanej w postach... czym więcej ciekawych tematów tym forum wydaje się większe... Chyba znów będę opisywał bardzo podobny problem na forum...
Liko
Jeżeli piszesz na forum: php Początkujący to co miesiąc ono jest czyszczone więc z tamtąd posty znikną ale z innych forów nie. Zachodzi potrzeba czyscienia tamtego forum bo najczściej są tam tematy dla bardzo bardzo początkujacych, które się zazwyczaj dublują i były poruszane kilka do kilkunastu razy.

To jest moje wytłumaczenie, bo nie jestem osobą z zarządu.
PMadej
ja dodam tylko, że swoich postów możesz poszukać klikając na swój profil i pokaż posty użytkownika ... nawet jak zostały gdzieś przeniesione to w ten sposób je znajdziesz smile.gif
scanner
Cytat
Jeżeli piszesz na forum: php Początkujący to co miesiąc ono jest czyszczone więc z tamtąd posty znikną ale z innych forów nie.
Dokłądniej, wygląda to tak:

php Początkujacy: automatycznie usuwane są wątki w których nikt nie udzielał się dłuzej niż (jełśi mnie pamięc nie myli) - 3 lub 6 miesiecy.

Oceny: Autoczytszczenie po miesiacu milczenia

Posty OT, fragmenty dyskusji i inne rzeczy do ręcznego usunięcia przenoszone są do moderatorskiegho działu "Śmietnik", skąd, jełśi większosc moderoatoó uzna, mozna je zawsze przywrócić.

Z pozostałych działów nie sa kasowane żadne dane (chyba, ze jak wyzej wspomniałem coś jest ewidentnie do wycięcia).
yenk
Przepraszam, że jeszcze wracam do tematu, ale byłem nieobecny przez pewien czas...
Cytat
ja dodam tylko, że swoich postów możesz poszukać klikając na swój profil i pokaż posty użytkownika ... nawet jak zostały gdzieś przeniesione to w ten sposób je znajdziesz smile.gif

W poszukiwaniu swoich postów, to był mój pierwszy krok. Mam małą ilość postów i tak zrobiłem, lecz okazało się, że moje posty zostały usunięte.

Dzięki za wytłumaczenie, nie byłem świadom tych zasad winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.