Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: `not Define` I `pomogl`
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
kicaj
...pisalem o tym przed arawia ale widocznie pochlonela ona ten temat.

1. W miejscach gdzie jest wyswietlany obrazek o plci - jezeli ktos nie wybral w swoim profilu plci widnieje zawsze kolo niego brzydki napis 'Not define', moze go usunac?
2. Wiem ze forum jest robione/akutalizowane "na zywo", ale nie ktorzy maja a ja nie sad.gif Chodzi o liczbe punktow przy `Pomogl`, mialem chyba 6 tongue.gif
matid
Liczba 'pomógł mi' nie przeniosła się z poprzedniego forum. A te osoby, o których mówisz zdążyły już kilka punktów zdobyć.
kicaj
A nie ma szans by je przywrocic?
PMadej
LUDZIE exclamation.gif!!!!!!!!!!!!!
czytajcie posty o nowym forum .......

tam wszystko pisze GRRR.....

not define już zanotowałem do poprawy
seaquest
a co do pomogl, to zostanie ono przeniesione w najblizszym czasie
nie ma problemow z przeniesieniem tego na userach, ale niestety problem pojawia sie przy postach i topicach, poniewaz w IPB wystepuje juz rozszerzona wersja pomogl i dlatego to troche trwa
poza tym sa wieksze problemy i niestety, ale musimy sie z nimi najpierw uporac

Cytat(kicaj_)
Wiem ze forum jest robione/akutalizowane "na zywo"

Otoz mylisz sie, forum nie jest aktualizowane "na zywo" - staralismy sie je dotrzec juz przed konwersja, lecz niestety czesci bledow nie bylismy w stanie przewidziec i chcemy jak najszybciej je naprawic, a to powoduje, ze czasem musimy chwilowo zamknac forum...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.