Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy Mod - najnowsze posty
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Jabol
Witam,
Chciałem zaproponować wprowadzenie na forum nowego moda. Chodzi mi o coś takiego jak jest na http://linuxweb.cyb3r.org po prawej stronie ekrany (tabelka po prawej na dole z nagłówkiem "Ostatnie posty"). Jest to tabela ostatnich postów napisanych na forum. Uważam rzecz bardzo przydatna.
Jest tylko jeden problem -> najprawdopodobniej trzeba by to było napisać dla ipb (można by dodać pare nowych możliwości, jak pogrubianie postów w których się udzielaliśmy albo napis, na którym forum jest to napisane).
Jeszcze jedna rzecz. To musiałoby być w głównym oknie a nie np. w popupie, a to dlatego, żeby można było z linków odpalać taby (w mozilli).
Oczywiście mogła by to być opcja opcjonalna (np. w profilu).
Moglibyście powiedzieć, że jest już coś takiego, ale niecałkiem, ponieważ wyświetla to tylko nowe posty i na dodatek dopiero po kliknięciu w link.
Jak na razie chciałbym wiedzieć, czy też uważacie coś takiego za potrzebne?

Pozdrawiam, Adam
DeyV
Naszym celem jest to, by takie informacje, podobnie jak to, kto jest na forum oraz ircu, wyświetlanie były na stronie głównej php.pl
Już powoli trwają prace nad wdrożeniem tego w ramach eZ.
Poza tym kiedyś ma ruszyć RSS, który spełnia podobą rolę.

Tak więc na stronie forum wydaje mi sie to niekonieczne.
Jabol
Jeżeli będzie coś takiego na php.pl to będzie to praktycznie to samo smile.gif. Bardzo fajnie.
Zamykam temat.
seaquest
@Jabol
M??j Asystent -> sekcja Nowe Posty -> Zobacz

tam bedziesz mial wszystkie nowe posty od ostatniego logoania
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.