Mam pytanie.
Stworzyłem sobie listę "marzeń", które chce zrealizować. Lista dostępna jest tutaj: http://tojakaizen.pl/moje-marzenia
Niektóre z napisów są odsyłaczami. Chciałbym zrobić tak, że nie potrzeba klikać dokładnie w napis, aby przenieść się do kolejnej strony. Wystarczyłoby aby kliknąć w tło (w dowolne miejsce na prostokącie). Czy może mi ktoś pomóc jak to zrobić?
kod css strony:
/* Dreams ------------------------------*/ .dream { padding: 4px 5% 4px 5%; font-family: Georgia, "Times New Roman", Times, serif; text-align: center; margin: 0 0 2px 0; } .dream.white { background: #fff; border-top: 1px solid #e4e4e4; border-bottom: 1px solid #e4e4e4; color: #444444; } .dream.white:hover{ color:#3B3B3B; background: #F0F0F0; } .dream.white a { color:#444444; text-decoration:underline; } .dream.green { background: #D5FFCA; border-top: 1px solid #cadba7; border-bottom: 1px solid #cadba7; color: #5f8b33; } .dream.green:hover{ color:#5C8B2E; background: #C8FEBA; } .dream.green a { color:#5f8b33; text-decoration:underline; }