Witam. Dzisiaj zainstalowałem mod do PHP-Fusion o nazwie articles news bbcode. Skopiowałem wszystkie pliki na serwer. I skrypt oczywiście nie działa. Wyłączyłem w opcjach edytor Tiny (chyba tam się nazywa). Mod przeznaczony jest dla wersji 7.02.xx. Ja mam zainstalowaną wersję 7.02.03. Nie tylko z tym modem mam problem. Jakiś czas temu korzystałem z moda dodającego podczas rejestracji pytanie. Admin oczywiście te pytania może zmieniać. Próbowałem zainstalować ten dodatek, ale nie działa. Działał u mnie na wersji bodajże 6.xx.xx. Co tak naprawdę zmieniło się w tym CMS'ie, że są takie problemy z modami? A może jest jakiś nowy sposób instalowania addonów?
PS. Nie piszcie, żebym pytanie zadał na forum PHP-Fusion, ponieważ jestem delikatnie mówiąc wkurzony na administrację tamtego forum. Kiedyś napisałem dosyć długi wątek, który został usunięty bez podania jakiejkolwiek przyczyny. Dopiero jak zapytałem się admina, dlaczego to zrobił to odpowiedział, że napisałem w jednym miejscu "php" a powinno się to pisać z dużej litery. Nie chciało mu się poprawiać, ani prosić mnie o to, więc usunął wątek. Miałem już kilka takich przypadków i więcej na tamtym forum pisać nie będę.