Witam
Mam pewien problem. Otóż prowadzę stronę, która składa się z 3 elementów : strona główna po polsku, strona główna po angielsku oraz forum. każdy z tych elementów jest na innej domenie, ale są na wspólnym serwerze.
Poszukuję czegoś a'la google analitycs z tą różnicą, że musi oprócz informacji o tym, ile osób weszło na daną podstronę (/index.php, /dział/strona.html itp.) także ile osób odwiedziło każdą z domen i subdomen.
Rozwiązanie może być zarówno po stronie przeglądarki (jak google analitycs) jak i po stronie serwera (.php + sql), Obojętne mi to ale chcę, żeby rozpoznało, że stronę odwiedziło X osób i żeby osobę, która np. ze strony głównej przeszła na forum rozpoznało jako 1 osoba, a nie jako 2 osobnych gości.
Czy ktoś zna może takie rozwiązanie? Nie musi być takie ładne i kolorowe, jak to od google, ważniejsze dla mnie jest, żeby przedstawiało ile osób było, skąd (kraj, referer), kiedy i co oglądali.
Wiem, że od biedy mogę samemu coś takiego napisać, ale to trochę zajmie i nie bardzo mam na to czas, wolał bym się zająć rozwijaniem serwisu.
z góry dzięki