Hej,
mam dziwny problem bardzo. To znaczy nie konkretnie ja, ale powiedzmy, ze ja : >
Najpierw opisze sprzet: Laptop HP, Win 7 64bit, realtek high def audio
Teraz problem: Nie mam dźwięku w internecie, mam na mysli flash na YT czy jakiekolwiek filmiki na silverlight'cie
Streamingu mediaplayerowego nie mam teraz mozliwosci sprawdzic.
I nie ma to znaczenia, czy ściągam plug-iny do Opery, IE czy ff.
Wszędzie to samo, to znaczy brak dźwięku. Sciagalem ze strony adobe program do kompletnego pozbycia sie flasha na komputerze, po czym instalowalem go jeszcze raz i ciagle to samo. Przegrzebalem wszystkie mozliwe ustawienia w panelu sterowania, w opcjach karty dzwiekowej i we wszelakich ustawieniach jakie znalazlem, pozmieniałem masę rzeczy. Zainstalowalem najnowsze sterowniki dla dzwieku i... nic. Nie mam pojecia gdzie moze lezec problem. Probowalem juz dziwnych fixow na rejestrze, gleboko pochowanych ustawien systemowych, mieszania ustawien w aplikacji sterujacej dzwiekiem. Podmienialem pliki typu dll (nie wiem po co) i drv z innych komputerow. Juz takie desperackie ruchy. Nie potrafie nawet zdiagnozowac w ktorym momencie ginie dzwiek ( w sensie co za to odpowiada ). Jest to tylko i wylacznie kwestia braku dzwieku w internecie. Wina nie lezy chyba we flashu, bo silverlight dziweku tez nie daje. Co ciekawe na skype czy gg mozna rozmawiac bez problemow.
Spotkal sie ktos kiedys z takim przypadkiem?
Dzieki za pomoc