Cytat(prowseed @ 21.03.2012, 19:04:37 )

Powiem tak, jedyne, co mi się nie podoba na całej stronie pod wzgledem graficznym, to wyszukiwarka, która nie pasuje do konceptu. Reszta przejrzysta, fajna, lekka. Niektore teksty ciezko sie czyta (elementy na siebie nachodza lub sa bardzo blisko siebie)- tu do poprawy estetyka strony. Wg mnie nie potrzebne tooltipy w stylu: Mam przycisk 'back to top', najezdzam i widze 'wróć na górę'. Po co to? Tym bardziej, ze najechalem przypadkowo i utrudnilo mi to klikniecie w strone w paginacji (tzn akurat mowie o 'more today', ale obydwa tooltipy denerwuja). Czesc tekstow po polsku, czesc po angielsku. Zawsze nieudany mix. Dopiski w sidebarze 'popular' tworzysz na tabelkach?
Ogolnie na plus
Dzięki za uwagi, generalnie jeśli chodzi o wszelkie wyskakujące komunikaty po najechaniu też uważam, że są zbędne, ale ostateczna decyzja nie jest moja

, pewnie w bliskiej przyszłości one znikną, co do pomięszania języków to też już pracujemy nad tym aby to ujednolicić i wprowadzić wersjonowanie językowe dla całego serwisu (tu po drodze koncepcje się zmieniały dlatego jest jak jest). Co do tabelek, to z tego co pamiętam nigdzie ich nie ma, poza popupami, bo już nie miałem czasu i dobrego pomysłu jak to inaczej rozwiązać aby się dopasowywały ładnie do zawartości.
Cytat(IceManSpy @ 21.03.2012, 19:09:25 )

A o czym jest ta strona? Dla mnie brak jasnego przesłania jej treści.
myślę, że odpowiedź na to pytanie można doszukać się
tu , lepiej bym tego nie ują