Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Witam i odrazu proszę o pomoc
Forum PHP.pl > Forum > PHP
adamgr.pl
Witam jestem nowym użytkownikiem dopiero zapoznaje się z tym cudownym forum zakochany.gif i już mam problem.
Otóż dopiero zaczynam php. Praktycznie go nie znam ale w skryptach jakoś się łapie oneeyedsmiley02.png . Ok, przejde do sedna. Tworze strone www która ogólnie jest podzielona np. menu to jeden HTML, treść strony drugi HTML itp. Plik php wygląda tak:
np.

CODE
<?

include ('gora.html');
include ('menu.html');
include ('tresc.html');

?>

Jakoś tak yahoo.gif i zachciało mi się Logowania i rejestracji czyli w pliku php musze dodać jeszcze jedno INCLUDE. Ok tworze nowy html i myśle "hmmmmm............[...] zaraz przecież ja nieumniem takiego stryptu wykonać." Pomyślałem że wujek GOOGLE pomoże. A więc zabarłem się za Baze mysql ok zrobiona. Ale też nieziałała bez skryptu (hehe) niestety nic bez czegoś niedziałą. Szukam w googlaskach i nic nienalazłem. Pomożecie mi zrobić taki skrypt. Serwer mam ActivePro 50 gb na nazwa.pl. Z bazą mysql, oczywiście. tongue.gif

Możemy to załatwić na gg lub skype albo na forum dla innych którzy owy błąd też będą mieli. Prosze o pomoc bo chce stworzyć wielki tutek wideo dla tego forum "jak zrobić strone www. Czyli od raczkowania do stron pisania!!!". Pomóżcie mi tym a ja napewno odwdzięcze się tym tutkiem!!!!!!!!!!

memory
Jest taki dział Przedszkole smile.gif poza tym na sieci jest mnóstwo poradników wystraczy wejsc na google.pl i wpisac rejestracja php.
adamgr.pl
jejku jakbym znalazł w google to bym niepisał chyba nie?questionmark.gif
Kshyhoo
To "mgr" w nicku to chyba nie to, co myślę?

Wynik wyszukiwania Google.
adamgr.pl
nick t domena mojej strony www!!!!!!
markonix
Ee, raczej każdy się domyślił.
I zastosuj się netykiety - daruj sobie te zlepki wykrzykników i kropek.

Teraz doczytałem ostatnie zdanie o "tutorialu", który chcesz napisać...
sciana.gif
!*!
Skoro nie znasz podstaw, to po co chcesz robić tutorial? Brak Ci wiedzy a chcesz się nią dzielić? Skryptów logowania jest na prawdę bardzo dużo.
!*!
Cytat(Barcelona @ 9.04.2012, 14:37:18 ) *
zainwestuj w abonament na www.algorytmy.pl, bądź www.funkcje.net, tam masz pełno takich porad.

Przy okazji wyniesie sporo złych nawyków.
nospor
Cytat
Witam i odrazu proszę o pomoc, wejdź i zobacz

Temat: Jak poprawnie zatytulowac watek
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.