Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [opinia] Zlecenie Prac
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
zakopiec
Hmmm

forum naprawde rewelacyjne.
swietne porady, duzo sam sie nauczylem dzieki userom z tego forum.
Co do wykonywanych prac.
Zlecalem 2
Wniosek:
Nastepnym razem poszukam kogos na miejscu do wykonania.
Obie prace nieskonczone tak jak byc powinno.

Kilka razy tez szukalem wczesniej po firmach internetowych.
Tylko jedna osoba byla naprawde rzetelna - autor Jportal napisal mi to co chcialem.

pzdr. wszystkich.
itsme
wogole nie rozumiem tego posta moze zmeczony jestem a moze porpostu nie rozumiem celu w jakim zostal on napisany ....
kicaj
...ja zrozumialem to tak: zakopiec zlecil dwie prace, z ktorych nie jest zadowolony (slaby poziom uzytkownikow forum?)
itsme
moze słaba specyfikacja ?
predzej stawiam na winne z obu stron niz tylko wykonawcy ...
shpyo
hehe, no tak, najlepiej zwalic na programiste i problem z glowy nie?
DeyV
Niestety - ale taka jest prawda.
Zlecenie pracy zdalnemu pracownikowi jest samo w sobie trudną pracą.
Czasem łatwiej jest zrobić coś samemu.

Jednak... jeśli ktoś potrafi podjąć się dobrego zorganizowania takiej współpracy, to efekty potrafią być zadziwiająco dobre.
Wiem coś o ty, bo od kilku lat pracuję głównie zdalnie, nie widząc się nawet raz ze swoimi klientami. Co prawda wiąże się to z wieloma trudnościami, ale ma też bardzo wiele zalet (głównie oszczędności finansowe i czasowe...) , dając w efekcie zadowolenie obu stronom.

Moja rada jest więc taka.
Jeśli nie jesteś pewien, czy potrafisz zająć się organizacją współpracy ze zdalnym pracownikiem, to znajdź sobie ludzi / firmy, które mają już doświadczenie w tej formie współpracy.
Oszczędzi to Tobie stresu i da lepsze efekty.
Dopiero wtedy można się kusić na współpracę z młodszymi/nowszymi ludzmi, i korzystać z płynących z tąd oszczędności.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.