Właściwie nie .. dodałem losowanie pytania w konstruktarze klasy wykonywanej podczas wchodzenia na strone z commentami ale jak się okazało klasa jest wykonywana po stronie serwera a nie usera i w rzeczywistości host losuje moją ogromną ilość pytań [ 7] co 2-3 min .. chyba co tyle wykonywany jest kod czy coś .. nie wiem
Ze strony jestem dumny z tego względu, że w końcu dla odmiany każda jej część powstaje w sposób automatyczny .. newsy, dodawane z poziomu admina .. generowane przez MVC .. commenty wiadomo .. article to samo .. nie ma żadnego statycznego kodu i mogę stworzyć miliony podstron pierdnięciem co znacznie ułatwia mi automatyzacje strony ;] .. np każdy comments to osobna strona na której są moje tagi keywords, description, title, tagi na dole .. linki pochowane gdzieś na stronie tak żeby nie męczyć użytkownika a żeby google bot łaskawie je przejrzał
Zabezpieczenie w postaci pytań to taka moja trochę zabawa we własną próbę walidacji .. gdyby się odświeżała co każdym wejściem usera i gdybym dodał więcej pytań to miałoby to większy sens ale zdaje się, że łatwiej będzie mi ściągnąć captche i podłącząć .. z captcha tylko nie podoba mi się, że czasem muszę z 6-10 prób wykonać aby przejść zabezpieczenia a przecież nie każdy user będzie tyle czekał z dodaniem głupiego commenta
Z tabelka racja ;] .. jakoś o tym nie pomyślałem .. strona jest ciągle w formie budowy, ale taki jej pierwszy szkic chciałem przedstawić żeby zobaczyć co ludzie sądzą
dzięki za konstruktywną krytykę