Od kilku godziny męczę się z wysyłką poprzez swiftmailera, wszystko było dobrze do momentu gdy chciałem ukryć listę nadawców która była jawnie wysyłana gdy normalnie wstawiałem całą liste do send().
W dokumentacji doczytałem, że najlepszym sposobem na mass mail jest wykorzystanie takiej metody:
$transport = Swift_SmtpTransport::newInstance('...', 465, 'ssl') ->setUsername('...') ->setPassword('...') ; $mailer = Swift_Mailer::newInstance($transport); $message = Swift_Message::newInstance($mail_info['title']) ->setBody($mail_info['content']) ; $numSent = 0; foreach ($target as $address) { $message->setTo($address); $numSent += $mailer->send($message, $failedRecipients); }
Niestety już na samym starcie dostaje:
Kod
Fatal error: Uncaught exception 'Swift_TransportException' with message 'Expected response code 250 but got code "500", with message "500 unrecognized command "' in /home/slowpl/public_html/mailing/inc/sender/classes/Swift/Transport/AbstractSmtpTransport.php:386
Przeczesałem chyba wszystko co było w google, serwer ssl na pewno dobrze mam skonfigurowany, limitu na wysyłanie raczej też nie mam, ponieważ wysyłanie pojedynczych maili, lub całościowe wrzucenie do funkcji send tablicy z adresami także przechodzi pomyślnie.
Już naprawdę nie mam pomysłów jak do tego podejść, dlatego proszę Was o pomoc.