Cytat(Posio @ 11.03.2013, 13:23:44 )

Przyznaje, skalowanie jednych obiektów do drugich mi zbytnio nie wyszło. Podkreślam, że jest to poglądówka, na bazie której mam zamiar to dopiero kodować. Wszystko jest takie duże bo... bo nie wiem. Tak jakoś wyszło

To ja Ci życzę powodzenia... No chyba, że tak Ci jest wygodnie albo jesteś na tyle szalony żeby bawić się grafiką, a później się na niej prawie nie wzorować...
Osobiście zastanawiam się co chcę uzyskać w danym projekcie, jak ma to mniej więcej wyglądać, co to ma być. Później jest makieta - patrzę co i jak będzie działało, czy koncepcja sprawdza się tak jak bym tego chciał. Dopiero wtedy robię grafikę ale przy użyciu grid'a wiedząc jaki będzie rozmiar strony itd. Później jeszcze idzie design wg responsive itd. Natomiast tutaj to się nie trzyma kupy...
Powiem Ci tak: nie jestem artystą czy osobą zajmującą się grafiką ale mniej więcej wiem co i jak, a tutaj po tym ten lay po przeróbkach to wydaje mi się, że...
Wpadł Ci jakiś pomysł do głowy, siadłeś zrobiłeś zapytałeś o radę po czym siadła do tego zupełnie inna osoba, wrzuciła to do innego pliku i dorobiła dół... Trochę się to niestety nie trzyma kupy, a Twoje stwierdzenie, że to jest poglądowe do kodowania - jeżeli chcesz z tego kodować to powinieneś mieć już konkretną grafikę, zaryzykuję stwierdzenie, że co do piksela. Inaczej nawet najprostsza strona wyjdzie Ci rozjechana...