Otóz w taki sposob się loguje :
<?php #loguj.php include(\"./mysql_connect.php\"); function auth_user($userid, $user_password){ $link_id = db_connect(); $query = \"SELECT username FROM phpbb_users WHERE username='$userid' AND user_password=md5('$user_password')\"; else{ return $query_data[0]; } } function login_form(){ ?> <form method=\"post\" action=\"<? $PHP_SELF ?>\"> Login<input type=\"text\" name=\"userid\"><br> Hasło<input type=\"text\" name=\"user_password\"><br><br> <input type=\"submit\"> <? } login_form(); } else { $username = auth_user($userid, $user_password); if(!$username) { echo\"nie udalo się zalogowac sprobuj jeszcze raz ! <br><br><a href=\"$PHP_SELF\">LOGOWANIE</a><br>\"; exit; } <a href=logout.php>Wyloguj</a> \"; } ?>
Wszystko pieknie dziala ale mam problem przy wylogowaniu i s;rawdzemiu czy wystepuje ciastko..
<? { } else{ } ?>
w ten sposob sprawdzam czy jest ciastko - jesli jest pokazuje mi jego wartosc a jak po wylogowaniu sprawdze to zamiast pokazac napis "nie ma ciastka" wyświetla mi Array - wiecie co to moze byc ? jak to naprawic?
Dla formalnosci ponizej podaje skrypt ktorym sie wylogowywuje
<? } else echo\"nie byles zalogowany\"; ?>
w tym skrypcie tez jest podobny problem jak sie wyloguje pokazuje mi napis "zostales wylogowany" ale jesli probuje sie wylogowac jeszcze raz to zamiast pokazac "nie byles zalogowany" pokazuje mi pierwszy komunikat "zostales wylogowany"
Co robic?
PRosze o pomoc