Witam wszystkich,
mam nadzieję, że dobrze wybrałem dział, w którym zamieszczam ten temat.

Liczę na Waszą pomoc, ponieważ sam jestem w tym temacie kompletnie zielony.

Korzystam z gotowego szablonu w WordPressie. Niestety jest część elementów, które nie zostały przetłumaczone na język polski. Niestety nie jestem sobie w stanie poradzić z jednym z nich.

Pod komentarzami wyświetla się komunikat: One thought on <tytuł posta>. Oczywiście, jeżeli liczba komentarzy jest inna wyświetla się Three thoughts on... itd.

Kod wygląda nastepująco:

1. <div id="comments" class="comments-area">
  2.  
  3. <?php // You can start editing here -- including this comment! ?>
  4.  
  5. <?php if ( have_comments() ) : ?>
  6. <h2 class="comments-title">
  7. <?php
  8. printf( _n( 'One thought on &ldquo;%2$s&rdquo;', '%1$s thoughts on &ldquo;%2$s&rdquo;', get_comments_number(), 'themonic' ),
  9. number_format_i18n( get_comments_number() ), '<span>' . get_the_title() . '</span>' );
  10. ?>
  11. </h2>
  12.  
  13. <ol class="commentlist">
  14. <?php wp_list_comments( array( 'callback' => 'themonic_comment', 'style' => 'ol' ) ); ?>
  15. </ol><!-- .commentlist -->
  16.  
  17. <?php if ( get_comment_pages_count() > 1 && get_option( 'page_comments' ) ) : // are there comments to navigate through ?>
  18. <nav id="comment-nav-below" class="navigation" role="navigation">
  19. <h1 class="assistive-text section-heading"><?php _e( 'Comment navigation', 'themonic' ); ?></h1>
  20. <div class="nav-previous"><?php previous_comments_link( __( '&larr; Older Comments', 'themonic' ) ); ?></div>

Mam nadzieję, że nie uciąłem z kodu nic ważnego.

To na czym mi najbardziej zależy to zamiana na tekst: "Dwa przemyślenia na temat <tytuł posta>
Natomiast wiem, że to może być trudne, więc gdybyście mogli chociaż podpowiedzieć jak przerobić to na "2 przemyślenia na temat <tytuł>" byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam,
Artur