<?php include('simple_html_dom.php'); $link = 'http://www.xvideos.com/'; $$link = 'video512156'; // Create DOM from URL or file $html = file_get_html("$link${$link}"); // Find all images foreach($html->find('img[class=thumb]') as $element) // Find all links //foreach($html->find('a') as $element) // echo $element->href . '<br>'; ?>
Nie wiem czy to tlumaczyc ale skrypt pobiera adres url obrazka o danej klasie z danej podstrony
Cały kod działa prawidłowo (powiedźmy). W tym momencie zmienna $$link ma wartość: 'video512156';, chcę żeby miałą wartość taką: $$link = 'video[xvfield_film]'; gdzie [xvfield_film] to tag z cmd Datalife wyświetlający ciąg ustalonych kilku cyfr. Kiedy jednak ustalę wartość z tym tagiem wyskakują błędy, że nie poznaje dalszych znaczników. Zaznaczę tylko, że kiedy wstawiona jest wartość jak na przykładzie na samej górze (z gotowymi cygrami) link wyswietla się prawidłowo. Podejrzewam, że chodzi o to iż w includowanym pliku php do pliku szablonu fullstory (tpl) te tagi nie działają. W jaki sposób mogę się z tym uporać? Szukam w internecie od kilku dni, pisałem na forach dle ale tam za przeproszeniem g**** się znają. Wiem, że TU są eksperci