Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [lay/strona] phpion.thc.net.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
phpion.thc.net.pl
Witam!
Chcialem prosic was o ocene mojej stronki/portfolio:

http://phpion.thc.net.pl

Z pewnoscia jeszcze cos na niej zmienie. Na pewno przystosuje pod Netscape, Opere (itd) bo na razie troszke sie sypie...
Czekam na opinie :)

PS: stronka powstala w 2 popoludnia :)
kicaj
Mi sie tylko podoba "ta" postac i logo, ale za to adres mi sie nie podoba...

Ocena: 5/10
bela
apropo ksywy to mi sie kojarzy z jakims akceleratorem dla php winksmiley.jpg
phpion.thc.net.pl
hehehe, no przyczepianie sie do adresu to nie ocena stronki ;) ale co tam; jeszcze za czasow LO mowili na mnie 'pion', wzialem sie php i zmienilem ksywe na phpion (php + pion :)). Sprytnie, nie? A thc.net.pl to serwer, zeby nie bylo ze sam wymyslilem phpion.thc.net.pl :)
PS: tak swoja droga: mi sie adres podoba :P
mike
Zmień czcionkę w menu ta jest paskudna. Daj jakąś Tahomę.
phpion.thc.net.pl
Kod
a.menu {
    font-family: Tahoma, Verdana;
    font-size: 11px;
    font-weight: bold;
    color: #FFFFFF;
    text-decoration: underline;
}

:) to jest Tahoma :)
awides
spróbuj Arial, Helvetica

ocena: 1/10 (opisy do poprawy, jak na twórce stron mało wyraźny layout, ogólnie nic specjalnego)
revyag
Pomysł z tym wąskim paskiem, jest niezły, ale to jest trochę za wąskie, źle się to ogląda. Nie podobają mi się też te hashe w menu, według mnie nie pasuja, może jakis inny znak, np. raquo; albo ::.
Vertical
Czcionka mi się akurat podoba, ale ten pasek z menu jest trochę zamały i powinien być na górze... A tak poza tym, to nigdy nie lubiłem małych okienek. Powinieneś zrobić trochę większe okno.
Napis "phpion - tworzenie stron i aplikacji internetowych" jest trochę za mały, powinien być większy.
scanner
- Za prosto.
- Bezpłciowo.

+ Nie zauważyłem.
piernik
stronka nie działa - coś z serwerem?
shima
Nie pisz, że cały kod tworzysz ręcznie, to plus, kiedy się buduje maybacha, ale kod ... niekoniecznie
oldek
Jak dla mnie ok, tylko w portfolio dałbym po kliknięciu miniaturki załadowanie w nowym oknie screenu w oryginalnej wielkości , bo nie każdy musi chcieć iść na wskazaną strone i przekopywać tam cały inwentarz...
gryzonie
a ja już pisałem na temat tej strony - phpion - wiesz gdzie smile.gif

pozdrawiam

ale żeby nie było to napiszę, że podoba mi się pomysł a nie podoba mi się to czarne zdjęcie po lewej bo wygląda jak by ktoś się trzymał za ... (to ca mają mężczyźni na dole) smile.gif
parzol
A mnie się podoba winksmiley.jpg

Ale to pewnie dlatego że znam gościa. biggrin.gif
kowal1122
a ja bym dal 2,5/10.
taka jakas nieprzekonywujaca...
trucksweb
wedlug mnie za malo napisales o sobie na stronie- skad klienta ma wiedziec czy dobrze wybral.
te Twoje projekty to tez takie blade- nic rewelacyjnego. na jedno kopyto.
wallie
Strasznie proste dry.gif zrob cos porządnego a nie wyskakujesz z badziewiem tongue.gif
Pigula
a mi sie strona podoba wlasnie za prostote smile.gif dwie rzeczy ktore bym zmienil to wywalil dzial IskarJah (bo to chyba klienta nie obchodzi) a jak juz ktos wczesniej zauwazyl powiekszyl (tylko nie za bardzo)"phpion - tworzenie stron i aplikacji internetowych"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.