Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] ŚmIeSzNe OpOwIaDaNiA
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
anfann
Zapraszam wszystkich do oceny mojej strony. Ma dopiero tydzień więc proszę o wyrozumiałość...
głownie proszę o ocene pomysłu teamtyki strony oraz treści [humor tylko dla wybranych]

smile.gifsmile.gif:PZapraszam tutaj
revyag
Ogólnie jest bardzo fajnie, ale poprawiłbym lewą i prawą kolumnę, tak aby były równo ze sobą, w sumie lepiej by nawet wyglądało jakby były równo z środkiem.
kubatron
Zaczniemy od przeglądarek:
  • FireFox
    - Działa poprawnie bez zażutów
  • IE
    - Sypie się
  • Opera
    - Sypie się
To tak na początek, jeśli nie masz tych przeglądarek to zainstaluj i potestuj by wyglądało identycznie jak na FireFoxie smile.gif
Opera
FireFox
Grafika całkiem wporządku chodź mogło by być lepiej, popracuj nad stroną pod względem graficznym czyli dopracowanie i pod względem Przeglądarek, żeby twoja strona zyskała na popularności proponuje jakas zgodnośc z standardami W3C smile.gif
Validator W3C
CSS Validator W3C

Reszte ocenimy po poprawieniu błedów smile.gif
Ocena: 5/10
Vertical
Jeśli chodzi o mnie, to mi się podoba. Dobry pomysł z kolorystyką strony, te obrazki na górze też są ładne. Tylko te "Startowa Ulubione Zapisz " trochę zbyt blade. Dorobiłbym tam jakieś obrazki albo coś. I jeszcze jedno: na ssamym dole jest trochę pustej przestrzeni oraz pasek przewijania. Radziłbym to zlikwidować
-maciek-
Ogólnie podoba mi się. Popraw tylko prawą i lewa kolumne tak aby były równe ze sobą i te "startowa ulubione zapisz" zrobiłbym pod postacią ikone i umieściłbym je gdzie indziej biggrin.gif.
awides
  • 2/10
  • ciemno wszędzie, głucho wszędzie...
  • kolory ciemne ale nie męczące oczu (bardzo dobry kontrast-> 10/10 )
  • ale ogólnie wygląd kiepski
Lisek54
Bardzo podobny do laya zamy(wygląd bloków i newsów) a tak to zaciemny i sypie mi sie na ie
Martita117
Ogólnie stronka mi sie podoba LOGO <ok>Powiększ troszkę ramkę wbudowaną,
troche jest za mała widać to przy otwieraniu linków szczególnie dowcipów.Brakuje mi tu jakiś śmiesznych FOTEK tongue.gif Tak mi sie przynajmniej wydaje że powinno być www.er.pl a nie wwi.er.pl smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.