Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szablon w Wordpressie
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
sopel808
Witam forumowiczów!

Tworzę amatorsko, amatorską stronę w Wordpressie. Używam do niej motywu "Unconditional" oraz paru wtyczek (m.in. formularzy, antyspamu i inne)

Chciałbym usunąć jeden segment mojej strony i zupełnie nie wiem jak mogę się za to zabrać.

Poniżej wrzucam screen o co dokładniej mi chodzi.

Chciałbym usunąć całe białe pole wraz z "menu" po prawej stronie (również na białym tle).
Usunięcie samego panelu newsów oraz prawego menu poprzez "personalizację" nic nie daje, ponieważ nawet po usunięciu wszystkiego pojawiają się widoczne na screenie cuda.

Gdyby było potrzebne więcej informacji, proszę pisać. Zależy mi na czasie.

Pozdrawiam.
fklar
Chcesz to usunąć tylko ze strony głównej?
sopel808
Dokładnie tak! smile.gif
Chciałbym żeby po kliknięciu w odnośniki wyświetlał się sam tekst/formularze poniżej.

Jedyny problem występuje na głównej.

Edit. Chcę po prostu usunąć sekcję "bloga" smile.gif
fklar
Jakieś pliki szablonu już modyfikowałeś?
Wrzuć zawartość pliku home-page.php lub front-page.php (nie wiem jaką strukturę ma Twój szablon).

Możesz tę swoją stronę pokazać? W sensie czy masz ją wrzuconą na jakiś serwer i możesz wkleić adres.
sopel808
Usuwałem jedynie sidebar.php, który analogicznie usuwał boczny segment "bloga". To tyle. Pliki przesłałem na PW.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.