Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Projekt grafiki
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Bakus
Proszę o ocenę projektu graficznego:
http://bakus.gateway.idn.net.pl/v/7/
Bakus
Cytat(serafin @ 2005-01-30 21:14:00)
* tabelki w xhtmlu snitch.gif ( zamiast divow )

Cytat(Bakus)
projektu graficznego
Ociu
Proste, ale fajne.
ale..
Nie uważasz, że jeżeli dałeś nagłówki szare, to czerwonego nie powinno być ? (ten header i stopka). Zmieni to całkowicie wygląd strony.
Top także nie najlepszy.

To tyle.
pozdrawiam
id4
Cytat(Bakus @ 2005-01-30 21:10:02)
projektu graficznego

Dla mnie projekt graficzny to więcej niż tabelki wypełnione kolorem.
Graficzny TOP jest trochę pusty. Z wyjątkiem czerwonego to dobór kolorów nie jest najgorszy.

Moja ocena: 5/10
Ace
serafin: nie znasz sie tongue.gif

Bakus: wiesz ze dla mnie bomba... Co prawda nie mam oka do kolorow smile.gif to lay tego pokroju dla mnie bylby sukcesem, poza tym podoba mi sie
7/10. chodz faktycznie top troszke pusty.
Luke
Czcionka w centralnej części witryny powinna być ciemniejsza lub tło jaśniejsze. Tekst będzie bardziej czytelny i wyrazisty …
Bakus
naniosłem nieco poprawek...
http://bakus.gateway.idn.net.pl/v/8/
crash
Trochę chyba za duże wcięcie w liście pod 'Ludzie z IDNu'.
Vertical
Jak dla mnie to menu po lewej powinno być węższe
Bakus
Cytat(crashu @ 2005-02-02 07:59:03)
Trochę chyba za duże wcięcie w liście pod 'Ludzie z IDNu'.

Problem polega na tym, że nie mogę dobrać parametrów by wygląd był chociaż podobny zarówno w IE jak i FF, czy Mozilli.
bela
olej ie winksmiley.jpg
Vertical
Cytat
olej ie

90% polskich internautów używa IE przy czym tylko 5% z nich jest przy tym zadowolonych, więc raczej nie można tego olać... winksmiley.jpg Zresztą u mnie pod Operą i IE działa dobrze
Bakus
Caly bajer polega, że IE liczy odległość marginesu zupełnie inaczej niż FF, czy pobliskie.
Teraz nie ma żadnego stylu na to. Innymi słowy do tomyślna lista nienumerowana <ul>
Zastanawiałem się czy nie zrobić przypadkiem zwykłych kropek, ale to utrudniło by nieco robote:)
bela
Cytat(Vertical @ 2005-02-02 16:39:24)
Cytat
olej ie

90% polskich internautów używa IE przy czym tylko 5% z nich jest przy tym zadowolonych, więc raczej nie można tego olać... winksmiley.jpg Zresztą u mnie pod Operą i IE działa dobrze

wiem, ale trzeba odwrocic jakos te proporcje winksmiley.jpg
crash
Cytat(Bakus)
Zastanawiałem się czy nie zrobić przypadkiem zwykłych kropek, ale to utrudniło by nieco robote:)

Utrudni? Dać &nbsp; &nbsp;&bull; Tekst i już...
Bakus
Kolejna wersja kolorystyczna tongue.gif

http://bakus.gateway.idn.net.pl/v/11/

Tym razem uważam, że jest to wersja ostateczna. Wiele osób z poza forum mówiło mi, że ta wersja jest najlepsza... a jaka jest Wasza opinia ?
Puciek
Badzo fajna ale jak tak patrze to o jeden paseczek zadluga i musze w mozilli przewijac tak perfidnie biggrin.gif
Bakus
tzn. ?
Puciek
tzn. ze to jest przwewiniecie o jedna linijke tekstu, a to zawsze doprowadza mnie do czerwonosci ^^
Bakus
W tym przykładzie są jedynie 2 osoby wymienione na liście "Ludzi z IDNu"... jest ich trochę więcej, więc całość się albo rozciągnie, albo zmniejszy... nie ma co na to zwracać większej uwagi tongue.gif
letki
no mi się nie podoba .... za bardzo taka kańciata ... nic nowego ... taka przeciętna :|
Vertical
U mnie wszystko ok, pod "ludzie idnu" są dwa nicki jeden pod drugim...
Cytat
tzn. ze to jest przwewiniecie o jedna linijke tekstu, a to zawsze doprowadza mnie do czerwonosci ^^

W jakiej rozdzielczości pracujesz? Pod 1024x768 się nie sypie
revyag
Ogólnie podoba mi się, ale popróbowałbym innych kolorów czcionki w głównej części strony tzn. jakichś odcieni szarego smile.gif, no i mam takie wrażenie, że strona jest ciut przyciemna.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.